Amstelveen, 22 december 2010 – Bijna de helft van de Europese ondernemingen maken geen gebruik van enige vorm van authenticatie, zelfs met de meest gevoelige documenten. Om deze documenten beter te kunnen beveiligen lanceert HP een nieuwe beveiligingsoplossing die geen enkele investering in zowel nieuwe hardware- als printvoorzieningen vereist.

HP en TROY Secure Document Printing stelt organisaties in staat om waardevolle zwart-wit documenten op gewoon papier antifraude-beveiligd te printen met multifunctionele- en HP LaserJet PCL5 (enterprise-class) printers.

De server-gebaseerde applicatie maakt het voor klanten mogelijk om instellingen voor beveiligde printopdrachten te definiëren en antifraude-instellingen toe te voegen voordat documenten worden doorgestuurd naar de printer.

Het is een krachtige softwareoplossing die ondernemingen een kosteneffectieve en flexibele methode biedt voor het toevoegen van unieke fraudepreventieve functies.

De beveiligingsfuncties van HP en TROY Secure Document Printing zijn:

  • Een pantograaf die een speciaal patroon onthult wanneer ongeautoriseerd kopiëren of scannen plaatsvindt.
  • Een variabel datawatermerk dat unieke, door de gebruiker gedefinieerde data op de achterkant van elk document drukt.
  • MicroPrint geoptimaliseerd voor laserprinters biedt secundaire authenticatie, zichtbaar onder eenvoudige vergroting.
  • Intelligente waarschuwingsbox maakt het voor bevoegden mogelijk om documenten te verifiëren op authenticiteit.

“Veel organisaties stellen hun hoogwaardige documenten bloot, zoals contracten of officiële documenten die door onbevoegde fotokopieën, wijziging of namaak vervalst kunnen worden”, legt Marko Tarkiainen, Vice President Managed Enterprise Solutions EMEA uit. “HP en Troy Secure Document Printing biedt bedrijven de mogelijkheid om hoogwaardige documenten met unieke beveiligingsfuncties op gewoon papier te printen en ze tegelijkertijd te beveiligen.”

Rate this post

Print Friendly