Onderstaand brengen wij de cursussen die in het 1e kwartaal van 2011 gegeven worden door Reekx onder uw aandacht.

Dinsdag 25 januari 2011: Accountmanagement voor de informatieprofessional (nieuw!)

Als professional binnen een bibliotheek, documentatie- of informatieafdeling heb je te maken met een snel veranderende werkomgeving. Naast de technische en inhoudelijke ontwikkelingen, is ook op het gebied van communicatie een verandering merkbaar. Zo is het onderhouden van interne- en externe klantcontacten een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden en wordt er een steeds meer beroep gedaan op communicatieve vaardigheden. Deze 1-daagse training biedt de deelnemers de mogelijkheid op interactieve wijze vaardigheden m.b.t. klantcommunicatie en presentatietechnieken op te doen.


Dinsdag 8 februari 2011: Marketing van informatiediensten

In deze 1-daagse cursus wordt ingegaan op de vraag hoe bibliotheken, mediatheken en andere documentatiecentra in kunnen spelen op de veranderingen in het huidige informatielandschap en informatiegebruik. U leert hoe u een marketingplan kunt schrijven, hoe u uw toegevoegde waarde aantoont en welke tools u daarbij ter beschikking staan.


Dinsdag 8 maart 2011: Uw documenten de baas

Deze 1-daagse basiscursus is bestemd voor medewerkers die geen achtergrond hebben binnen de informatievoorziening en meer willen weten over de opzet van een eenvoudig, maar doeltreffend archief. De theorie wordt afgewisseld met voorbeelden uit de praktijk en we gaan in op zowel het papieren als het digitale archief.

De cursussen vinden plaats in Utrecht en de kosten bedragen € 545 p.p. (incl. cursusmateriaal, lunch, koffie/thee, excl. BTW).

Rate this post

Print Friendly