’s-Hertogenbosch, 16 december 2010 – Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement oplossingen, heeft zijn portfolio uitgebreid met twee eigentijdse, efficiënte A4-multifunctionals: de MP C300 en MP C400. Daarmee komt Ricoh tegemoet aan de behoefte van zakelijke ondernemingen om uitsluitend A4 te printen op een hoogwaardige A4-multifunctionel met een aantal extra handige functionaliteiten

De MP C300 en MP C400 maken het aanbod van Ricoh in het kleuren multifunctional-segment volledig. Het zijn beide apparaten die beschikken over veel gevraagde functionaliteiten: naast de basisfuncties kopiëren en printen, kunnen de MP C300 en MP C400 scannen (zowel naar mail als naar map)en direct printen vanaf een USB-stick. De multifunctionals bieden daarnaast ook de afwerkmogelijkheid om documenten in hard copy en geniet beschikbaar te hebben. De capaciteit van de nieuwste A4 MFP bedraagt 30/40 pagina’s per minuut. Opvallend is het beweegbare grote kleurendisplay, dat alle verrichtingen en taken eenvoudig en begrijpelijk weergeeft.

Bijzondere feature van de MP C300 en MP C400 is dat het apparaat een besparing kan opleveren in energie- en papierverbruik. De MP C300 en MP C400 vervangt meerdere printers en heeft de mogelijkheid om de functie verplicht dubbelzijdig afdrukken te activeren. Daarnaast kan het papierverbruik worden beheerd door de printopdrachten van de gebruikers te quoteren per individu of groep.

Rate this post

Print Friendly