Nieuwegein, 15 december 2010 – EMC, marktleider in informatie-infrastructuuroplossingen, presenteert het eerste self-service cloud enablement platform voor storage: EMC Atmos Cloud Delivery Platform. Door de kracht van EMC Atmos te combineren met het intelligente cloud enablement platform kunnen dienstverleners en organisaties nu binnen enkele dagen een complete storage-as-a-service oplossing aanbieden.

Self-service

De self-service capaciteiten (oa identity provisioning en resource reporting op zowel bandbreedte als storage verbruik) van het EMC Atmos Cloud Delivery Platform maken het platform uniek. Doordat de consumptie van bandbreedte en opslag op het niveau van de individuele eindgebruiker wordt gemeten, is het platform zeer geschikt voor multi-tenant en multi-user omgevingen. De meetmodules ondersteunen de integratie van chargeback en billing mogelijkheden voor zowel private als public clouds.

Gecombineerd met EMC Atmos stelt cloud enablement platform dienstverleners in staat om public cloud storage services aan te bieden met additionele clouddiensten als cloud archivering en backup.

“MTI gebruikt EMC Atmos om het portfolio van MTI Care en MTI Cloud banners uit te breiden met nieuwe cloud – en managed services. Dankzij het EMC Atmos Cloud Delivery Platform kunnen we on en off-premise oplossingen aanbieden voor opslag, archivering en tape cloning. Deze diensten zijn van grote waarde voor organisaties die de kosten van het veilig opslaan en archiveren van corporate data willen reduceren”, aldus Aad Dekkers, CMO van MTI Europe.

Rate this post

Print Friendly