Op 17 februari 2011 zal module 1 van de cursus Enterprise Output Management Solutions klassikaal worden gegeven. Deze voor Nederland unieke cursus staat in het teken van het ontwikkelen en inrichten van effectieve en efficiënte output oplossingen.

Module 1 : Output Management – Scope en Definitie

Module 1 is de basis voor een serie modules welke in de loop van 2011 beschikbaar komen.

Doel
Na het volgen van de cursus is de cursist o.a. in staat om een verbeterplan te maken voor de op print gebaseerde outputoplossingen. Resultaat zal zijn verbetering van de effectiviteit van de communicatie en verhoging van de efficiëntie van het productieproces. Daarnaast leert de cursist de overige mogelijkheden van outputmanagement kennen die hem momenteel ter beschikking staan. Doordat we ook ingaan op multichannel communicatie en de ontwikkelingen op het gebied van sociale media, wordt de cursist voorbereid op de veranderingen die deze nieuwe communicatieoplossingen binnen uw organisatie teweeg kunnen brengen. Ons eigen hogere doel van deze cursus is om onze kennis te delen en om verdieping van het vakgebied outputmanagement te bewerkstelligen.

Doelgroep
De cursus is bedoeld voor iedereen die al werkzaam of verantwoordelijk is binnen het vakgebied en die ver-dieping en/of verbreding zoekt. Voor diegene die zijn eigen outputmanagement processen wil verbeteren, zoals de opti-malisering van de gehele print-productieketen. Maar ook voor iedereen die gewoon meer van dit vakgebied wil weten, daarbinnen werkzaam wil worden of er in zijn eigen werk direct of indirect mee te maken heeft.

Leervorm
De cursus bestaat uit meerdere modules, die via e-learning en/of klassikaal worden gegeven. Op verzoek kan er een in-house cursus, of de behandeling van een losse module, bij uw bedrijf worden georganiseerd. Bijvoorbeeld bij de start van een nieuw outputproject.

XPLOR
De cursus is geaccrediteerd door de XPLOR. U verdient 20 punten die meetellen bij het verkrijgen van het XPLOR certificaat Electronic Document Associate (EDA).

Brochure
Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden of een e-mail sturen aan eoms@docufacts.nl voor het uitgebreide programma van module 1.

Brochure EOMS cursus 2011
Rate this post

Print Friendly