Purmerend – 13 december 2010 – RaamProducts, specialist op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) oplossingen, heeft de nieuwe versie van PaperVision Capture gelanceerd. De nieuwe release bevat een geïntegreerde uitwisselingsmogelijkheid met Microsoft SharePoint. Daardoor is de oplossing van Digitech Systems nu ook en vooral geschikt voor capturing van de enorme hoeveelheden informatie die binnen organisaties bestaan, voor SharePoint.

Bijna tweederde van alle organisatie gebruikt vandaag de dag Microsoft SharePoint of is van plan het op korte termijn te gaan gebruiken. Het probleem waar echter vaak op wordt gestuit, is de manier waarop de grote hoeveelheden informatie binnen organisaties moeten worden gecaptured. De nieuwe versie van PaperVision Capture is het antwoord op dit probleem. Bovendien beschikt PaperVision Capture nu over een geïntegreerde uitwisselingsmogelijkheid met SharePoint.

“De wereldwijde groei van SharePoint creëert een belangrijke mogelijkheid voor ECM-VARs (Value Added Resellers). Daarvoor is het wel van belang om te weten hoe bestaande producten en oplossingen de SharePoint-functionaliteit kunnen aanvullen”, stelt Lion Tokkie, directeur van RaamProducts. “Wij kunnen hulp bieden door de Digitech Systems SharePoint-strategie te implementeren met als voordeel dat PaperVision Capture het eenvoudig maakt om papieren documenten in Microsoft SharePoint te integreren. Dit is een must voor elke organisatie die op zoek is naar een oplossing om ECM volledig te benutten voor alle bedrijfskritische informatie.”

Tokkie vervolgt: “Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven die gebruik maken van SharePoint uiteindelijk weer terug zullen vallen op de bestaande ECM-systemen. Deze systemen hebben namelijk extra mogelijkheden en functies, waar SharePoint simpelweg niet aan kan tippen. PaperVision Capture beschikt over een uitstekende wijze waarop er waarde kan worden toegevoegd aan SharePoint, zodat bedrijven hier optimaal gebruik van kunnen maken. Daarnaast is het op de langere termijn mogelijk gebruikers kennis te laten maken met meer geavanceerde ECM-oplossingen, waaronder PaperVision Enterprise en ImageSilo.”

Naast de exportmogelijkheid naar SharePoint beschikt de nieuwe PaperVision release over een verbeterde full-text engine. Bovendien vindt het digitaliseren en het plaatsen van documenten in een bedrijfsapplicatie volledig gecontroleerd plaats, doordat PaperVision Capture een echt capture management systeem is. Digitech’s PaperVision Capture upgrade en release notes zijn vanaf nu beschikbaar.

Over RaamProducts

RaamProducts – The Enterprise Content Management Company- is een organisatie die gespecialiseerd is in alle facetten van Enterprise Content Management (ECM). Omdat de hoeveelheid documenten ongeremd groeit, hebben ondernemingen moeite deze informatie te beheren. RaamProducts maakt het voor elk type bedrijf mogelijk dit op een effectieve en beveiligde manier te managen. Daarbij is het opslaan van elk soort bedrijfsinformatie zoals papieren documenten, elektronische bestanden, e-mail berichten en print output onderdeel van de oplossing. Dankzij het verlagen van de kosten van ECM biedt RaamProducts het voordeel dat ECM van een kostenpost tot een generator van substantiële besparingen wordt en daardoor een key-factor binnen elke goed gemanagede onderneming.

RaamProducts is gespecialiseerd in alle facetten van Enterprise Content Management en de authorized independent distributeur van DIGITECH Systems. Dit geeft de mogelijkheid om het unieke SaaS-product ImageSilo® te gebruiken of de in-huis productsuite PaperVision®Enterprise. Via haar resellernetwerk biedt RaamProducts bedrijven verlaging van content management kosten, verhoogde security, compliance en verbeterde efficiency van bedrijfsprocessen.

Rate this post

Print Friendly