Pondres heeft een derde plaats bereikt in de categorie E-mailmarketing in de Top 5 van de Emerce 100. ‘Het bereiken van de Top 5 is al een prachtige prestatie’, zegt algemeen directeur Gert-Jan ten Klei. ‘Wij zijn er trots op tussen gerenommeerde E-mailmarketing bedrijven een podiumplaats bereikt te hebben. Deze topnotering bevestigt dat onze keuze om de laatste jaren te investeren in Online Marketing en Social Marketing een goede keuze is. Wij zijn ervan overtuigd dat de inzet van gecombineerde on- en offline kanalen nog betere resultaten oplevert. Dat zien we steeds meer bevestigd door multichannel campagnes die wij voor onze opdrachtgevers uitvoeren. E-mailmarketing is in die campagnes niet meer weg te denken.

Emerce 100

De Emerce 100 is een imago-onderzoek en brengt de honderd beste bedrijven, gespecialiseerd in E-business, in kaart. De Emerce 100 bestaat uit 20 verschillende segmenten. Per segment wordt een Top 5 samengesteld. Het onafhankelijke onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction, een van de grootste onderzoeksbureaus in Nederland.

Het onderzoek is gebaseerd op de volgende vier criteria:

– Kennis/know-how (vakinhoudelijke kennis)

– Prijs/kwaliteitsverhouding (waar voor je geld)

– Betrouwbaarheid (nakomen van afspraken)

– Flexibiliteit (omgang met veranderingen/aanpassingen)

Het onderzoek komt tot stand door functionarissen op het gebied van Marketing, ICT of algemeen business management vragen voor te leggen over hun ervaringen met, of beeld van dienstverleners op het gebied van marketing, E-business en ICT.Per segment wordt uiteindelijk een top 5 van bedrijven gepubliceerd. Er is ook een categorie E-mailmarketing. Want het versturen van een goede, effectieve en renderende E-mailing is een vak apart. En er zijn voldoende marktpartijen die zich daar mee bezig houden. Meer dan genoeg om in het imago-onderzoek te betrekken en een Top 5 van samen te stellen.

Over Pondres

Pondres is actief in het speelveld van de 1-op-1 marketingcommunicatie en richt zich op Dialoogmarketing, E-fulfilment en Documentmanagement, Print & Mail. De organisatie kenmerkt zich als innovatief, kwaliteitsgericht, sociaal en kent een hoge maatschappelijke betrokkenheid. Het bedrijf behoort tot de top in Nederland. Pondres heeft 180 medewerkers in dienst en schakelt daarnaast ruim 100 freelancers in.

Rate this post

Print Friendly