Decos heeft in samenwerking met 12 gemeenten een Klant Contact Systeem ontwikkeld. Het systeem relateert en combineert informatie uit diverse systemen en stelt deze in één scherm aan de medewerker beschikbaar. Daarnaast kan het systeem gebruikt worden in combinatie met ieder zaaksysteem. Hiermee is het KCS van Decos het meest complete systeem voor het afhandelen van klantcontact.

Het KCS van Decos is zeer intuïtief het invoeren van een eenvoudige zoekopdracht zorgt voor een overzichtelijke weergave van informatie uit diverse systemen. Dit willen wij u graag zelf laten ervaren en nodigen u dan ook graag uit voor de ‘Ervaar het KCS zelf’ sessies.


U krijgt hierbij de gelegenheid het KCS zelf uit te proberen en er doorheen te klikken. Daarbij zullen wij u uiteraard ook van alles over het KCS van Decos vertellen.

Wanneer:

· Woensdag 12 januari 10:00 – 13:00 uur

· Dinsdag 18 januari 13:00 – 16:00 uur

· Donderdag 20 januari 10:00 – 13:00 uur

Waar:

Het Decos hoofdkantoor in Noordwijk, Keyserswey 79-81, 2201 CX Noordwijk

Aanmelden

Deelname aan de sessies is gratis. Wel dient u zich hiervoor vooraf aan te melden ivm het beperkte aantal plaatsen. U kunt zich aanmelden via onze website www.decos.nl/kcs  of info@decos.nl

Rate this post

Print Friendly