Zebra Technologies introduceert ZMotif™ CardStudio™, de complete

softwareoplossing voor kaartontwerp

Classic, Standard of Professional CardStudio-software voor eenvoudig tot geavanceerd ontwerpen en printen van kaarten en passen

Parijs, 9 december 2010— Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), mondiaal marktleider in printoplossingen voor automatische identificatie, heeft deze week op de CARTES & Identification Expo (stand Zebra: hal 3, E 112) de release aangekondigd van haar ZMotif™ CardStudio™ softwarepakket voor het ontwerpen en printen van kaarten en passen. CardStudio is Zebra’s softwareapplicatie voor intuïtieve kaartdesign en het coderen en printen van eenvoudige tot ingewikkelde designcards. CardStudio is verkrijgbaar in 11 talen via de distributie- en channelpartners van Zebra.

CardStudio is geschikt voor uiteenlopende markten en is gebruiksvriendelijk en direct gebruiksklaar. Gebruikers kunnen met deze software toegangscontrolekaarten, cadeaukaarten, klantenkaarten, clubpassen, schoolpassen, bibliotheekkaarten en bezoekersbadges ontwerpen. De software is geoptimaliseerd voor alle kaartprinters van Zebra inclusief alle nieuwste en eerdere direct-to-card- en retransfer-printers, en bevat veel nieuwe functies en mogelijkheden voor klanten die zelf kaarten willen ontwerpen en printen. CardStudio’s Direct-to-Printer (D2P) technologie verbetert de printkwaliteit en -prestaties met geavanceerd printbeheer van kaartontwerponderdelen rechtstreeks naar de printer. Nieuwe opties en functies zoals de nieuwe Software Only License Manager en D2P-printtechnologie zijn een bewijs van Zebra’s inzet voor levering van innovatieve productiviteitssoftware voor identiteitskaarten in een breed scala van sectoren en hardware/softwareoplossingen.

“Of het nu gaat om eenvoudige stand-alone identiteitskaarten of meer ingewikkelde gecodeerde smartcards of toegangspassen voor bedrijven, onze CardStudio-software biedt een intuïtieve oplossing voor het ontwerpen en printen van kaarten en passen op ieder niveau,” zegt Norbert Terlouw, Zebra Country Manager van Zebra Technologies Benelux. “Met onze CardStudio-software kunnen onze partners hun eindgebruikers beter geïntegreerde oplossingen bieden.”

CardStudio is verkrijgbaar in de drie licentieversies Classic, Standard en Professional, van eenvoudige ontwerpen tot meer ingewikkelde bedrijfsapplicaties. De License Manager van de CardStudio-software biedt tevens eenvoudige upgrades van Classic en Standard naar Professional met een licentiesleutel. Hiermee worden de problemen en frustraties die vaak kleven aan bestaande hardwaregebaseerde licentieprogramma’s omzeild.

Gebruikers kunnen naar behoefte functies en mogelijkheden kiezen en kunnen op eenvoudige wijze met een licentiesleutel upgraden naar een meer geavanceerde versie. De functies van de verschillende versies omvatten onder meer:

• Classic: eenvoudige kaartontwerpen met mogelijkheden voor magnetische codering.

• Standard: kaartontwerp met eenvoudige database-opties, extra printfunctionaliteit en 2D-barcodes.

• Professional: ontwerp van bedrijfskaarten en -passen met geavanceerd beheer van printgegevens, beveiliging, en coderingsopties zoals voor verschillende smartcardtechnologieën (bv. MIFARE) en Generation 2 RFID (UHF).

De Standard-versie van Cardstudio wordt met onmiddellijke ingang opgenomen in de Zebra QuikCard ID Solution bundel. De QuikCard-bundel bevat alles dat klanten nodig hebben om identiteitskaarten te ontwerpen en printen, dat wil zeggen een printer, software voor het ontwerpen van kaarten en passen, een webcamera, lint en blanco kaarten.

Rate this post

Print Friendly