Zebra Technologies introduceert wereldwijd de supersnelle ZXP Series 8™ Secure Issuance Printer

Parijs, 9 december 2010 — Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), mondiaal marktleider in printoplossingen voor automatische identificatie, heeft deze week op de CARTES & IDentification Expo (stand Zebra : hal 3, E112) de wereldwijde release van de ZXP Series 8™ Secure Issuance printer bekendgemaakt. Deze printer speelt in op de markteisen voor on-demand printen van creditcards, betaalkaarten en pinpassen. Zebra’s Instant Issuance printer is de printer voor beveiligd en gecodeerd printen van pinpassen en betaalkaarten overal ter wereld.

Beveiligd printen

In combinatie met toonaangevende applicaties kan Zebra’s ZXP Series 8 Secure Issuance printer volledig geactiveerde creditcards, betaalkaarten en pinpassen printen op effen kaarten zonder reliëf. Financiële instellingen kunnen direct op locatie printen voor directe uitgifte, zodat klanten voortaan niet meer op hun nieuwe kaart of pas hoeven te wachten. Met de ZXP Instant Issuance printer kunnen banken, winkeliers en instellingen voor hoger onderwijs op afstand en on demand kaarten en passen printen.

Voortbouwend op de technologie van de bekroonde ZXP Series 8 Retransfer Kaartprinter, is de Secure Issuance printer voorzien van een afsluitmechanisme tegen ongeautoriseerde toegang, visuele afscherming van de invoer en uitvoer, en een versleutelingssysteem dat alle vertrouwelijke gegevens van kaarthouders beschermt tijdens netwerktransmissie. De printer voldoet bovendien aan alle marktconforme beveiligingsspecificaties voor codering van smartcards met EMV Level 1 certificering. Dit staat garant voor naleving van de eisen betreffende elektromechanische kenmerken, logical interface en transmissieprotocol die zijn vastgelegd in de EMVCo-standaards.

“Met de toevoeging van de ZXP Series 8 Instant Issuance printer aan ons omvangrijke productassortiment blijft Zebra inspelen op de markteisen,” zegt Norbert Terlouw, Zebra Country Manager van Zebra Technologies Benelux. “Dankzij diversificatie van ons aanbod van betaalbare beveiligde printopties, kunnen onze klanten en partners efficiënter wereldwijd zaken doen.”

Zebra Technologies is partnerships aangegaan met vooraanstaande aanbieders van pas- en kaartoplossingen om financiële instellingen een totaalproduct te kunnen bieden. Deze partnerships bewerkstelligen synergie tussen de dynamische en unieke instant issuance software van de verschillende partners en de ZXP SI printer, met als resultaat klantoplossingen op maat.

Enkele partners zijn:

– Smartsoft: Met een hoofdkantoor in Turkije en vestigingen in de Verenigde Staten, biedt Smartsoft overal ter wereld allround oplossingen voor directe uitgifte van smartcards.

– Gemalto: Deze Franse onderneming is een multinational met een compleet Instant Issuance oplossingenpakket.

“Het feit dat toonaangevende applicatieproviders de ZXP Instant Issuance Printer omarmen, is bijzonder stimulerend en het bewijs van de kracht en kwaliteit van ons product,” aldus Terlouw.

Betaalbare printopties

Op de CARTES & IDentification Expo kondigde Zebra nog een uitbreiding van de ZXP familie aan: de ZXP Series 3™ printer, een kosteneffectieve oplossing voor snel en hoogwaardig direct-to-card printen. De ZXP Series 3 printer wordt in het eerste kwartaal van 2011 uitgebracht en onderscheidt zich op de kaartprintersmarkt door tal van geavanceerde functies, zoals driver-based printtechnologie die eersteklas prestaties tegen een aantrekkelijke prijs mogelijk maakt. Voor meer informatie over de ZXP Series 8™ Secure Issuance printer, kunt u terecht op zebra.com/secureissuance.

Rate this post

Print Friendly