Parijs, 9 december 2010— Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), mondiaal marktleider in printoplossingen voor automatische identificatie heeft deze week op de CARTES & IDentification Expo (stand Zebra: hal 3, E 112) de release van de nieuwe ZXP Series 3™ kaartprinter aangekondigd. De ZXP Series 3 printer wordt in het eerste kwartaal van 2011 op de markt gebracht en verrijkt het toonaangevende kaartprinteraanbod van Zebra met een nieuw model dat performance en betaalbaarheid combineert met een kleine footprint. De printer leent zich uitstekend voor gebruik met de meeste kaartprint- en coderingsapplicaties.

De ZXP Series 3 printer onderscheidt zich op de kaartprintersmarkt door tal van geavanceerde functies die eersteklas prestaties tegen een aantrekkelijke prijs mogelijk maken. De ZXP Release 3 ZRaster host-based beeldverwerkingstechnologie profiteert van de grotere verwerkingskracht van de hedendaagse pc’s en biedt een sterk verbeterde beeld- en printkwaliteit en hogere printsnelheden. Op deze manier kunnen zonder vertraging of extra kosten verfijndere afbeeldingen worden geprint. Bovendien is de verbeterde chemische formule van de nieuwe high-performance linten van Zebra speciaal ontwikkeld voor snel en hoogkwalitatief printen van afbeeldingen. Zebra is de eerste die deze linten op de markt brengt. De linten staan garant voor een efficiëntere kleurenoverdracht en grotere duurzaamheid. Deze beide innovaties resulteren in een betere beeldkwaliteit en snellere verwerkingstijden, zonder extra kosten en zonder af te doen aan de betrouwbaarheid van het printproces.

“Klanten willen kaartprinters graag gebruiken voor allerlei toepassingen, maar verwachten van deze printers wel een snelle performance en realistische beeldkwaliteit,” zegt Norbert Terlouw, Zebra Country Manager van Zebra Technologies Benelux. “Met de ZXP Series 3 introduceren wij een printer die de belofte van high-speed printen inlost, met een fantastische beeldkwaliteit, functies voor gebruik in een bedrijfsnetwerk, en volledige coderingsopties – en dat alles in één compact, gebruiksvriendelijk pakket.”

De ZXP Series 3 is een multifunctionele high-speed kaartprinter die direct kan worden geïntegreerd met standaardapplicaties voor identiteitskaarten en toegangscontrole. De compacte afmetingen maken de printer bij uitstek geschikt voor het printen van identiteitskaarten, cadeaukaarten, klantenkaarten en lidmaatschapskaarten voor onderwijsinstellingen en winkels. De printer is dankzij de extra beveiligings- en coderingsopties tevens een betaalbare maar complete printoplossing voor beveiligde uitgifte van betaalkaarten en pinpassen. De ZXP Series 3 printer onderscheidt zich van concurrerende producten door de volgende veelzijdige functies:

• Voordelig on-demand kaarten en passen printen: direct-to-card printen in full colour of zwart-wit, enkelzijdig of dubbelzijdig.

• Standaardgebaseerde codering van smartcards: codering van smartcards via USB and Ethernet conform PC/SC- en EMV-standaards.

• Beveiligde uitgifte van betaalkaarten en pinpassen: EMV-gecertificeerde codering, verbeterde beveiligingsopties zoals een mechanisch slot op de bovenklep, kaartinvoervak, visuele afscherming van invoer en uitvoer, en PC/SC-codering via Ethernet voor direct printen van kaarten en passen.

• High-Performance Load-N-Go™ linten: nieuwe linten die speciaal zijn ontwikkeld voor betere printkwaliteit en hogere printsnelheden.

• “Groene” lintcassettes: groene lintcassettes van milieuvriendelijk plastic die makkelijk te laden zijn. Verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2011.

• Integratiegemak: multifunctioneel softwarepakket voor eenvoudige integratie in een breed scala van bedrijfsapplicaties voor het printen van kaarten en passen.

Bij de marktintroductie van het product in 2011 wordt de ZXP Series 3 opgenomen in de Zebra QuikCard ID Solution bundel. De QuikCard ID Solution bundel bevat alles dat u nodig heeft voor het ontwerpen en printen van identiteitskaarten en andere soorten kaarten en passen, zoals een ZXP Series 3 printer, CardStudio-ontwerpsoftware, een webcamera, lint en blanco kaarten.

Rate this post

Print Friendly