Meerssen/Hoofddorp, 10 december 2010 – De beursgenoteerde onderneming I.R.I.S., (EURONEXT Brussel: IRIS), gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) heeft van ECM-leverancier OpenText Corporation (NASDAQ: OTEX, TSC: OTC) een plaquette ontvangen ter ere van de 10e verjaardag van hun partnership.

I.R.I.S. en Open Text werken al jarenlang intensief samen, waarbij I.R.I.S. tientallen succesvolle implementaties van de OpenText ECM Suite heeft gerealiseerd ter verbetering van onder andere document- dossier- en records management, collaboration, compliance en information lifecycle management.

“We zijn uiteraard zeer te spreken over het feit dat wij door OpenText op deze manier in het zonnetje worden gezet. Dat sterkt ons in onze aanpak richting de markt en laat zien dat dit daadwerkelijk een positief verschil uitmaakt voor de klant, met wie wij graag goede en langdurige relaties onderhouden”, aldus Pieter Offers, Business Unit Manager ECM bij I.R.I.S. “We zijn er trots op al tien jaar partner te zijn van OpenText, een partij die zich niet alleen onderscheidt door haar uitgebreide en complete productportfolio, maar ook door de branchegerichte aanpak en visie op ECM. De combinatie met I.R.I.S. leidt tot een succesvolle marktbenadering!”

“OpenText feliciteert I.R.I.S. van harte met de bekroning van dit 10-jarige partnerjubileum”, aldus Ingrid Bosman, Country Manager Benelux van OpenText. “I.R.I.S. is een solide partner van het eerste uur, met uitgebreide kennis en ervaring met de implementatie van de OpenText ECM Suite. De organisatie kenmerkt zich door een actieve salesbenadering en is een productieve partner die veel energie steekt in de positionering van onze ECM-Suite. Bovendien beschikt I.R.I.S. over veel expertise in het vertalen van een ECM-infrastructuur naar de specifieke context van een organisatie.”

Rate this post

Print Friendly