‘s-HERTOGENBOSCH, 7 december 2010 – Om het versturen van gemeentelijke belastingaanslagen te stroomlijnen, ontwikkelde Océ een oplossing die het opmaken en printen in eigen beheer mogelijk maakt. Zo worden documenten uit verschillende applicaties in één duidelijke, uniforme opmaak geproduceerd en gedistribueerd.

“De combinatie van Océ softwareproducten maakt het voor ons mogelijk het proces van opmaak volledig te automatiseren en het printen in eigen beheer uit te voeren”, aldus Gerard van Beurden van de gemeente Tilburg. “Dat scheelt aanzienlijk in tijd, kosten en hoeveelheid fouten.”

“Dat zien we bij meer gemeenten”, vertelt Bas Post van Océ. “De verschillende systemen geven grote verschillen in lay-out van aanslagen en daardoor geregeld onduidelijkheid voor de burger. Uitbesteden is een oplossing, maar dat is vaak duur en een gemeente verliest de controle over het proces.”

De combinatie van Océ PRISMAsatellite for ERP en Océ Document Designer zorgt voor consistente en duidelijke documenten. “Dat verbetert de dienstverlening richting burgers en bedrijven”, meent Bas Post. “De gegevens worden vanuit de verschillende belastingapplicaties gestuurd naar de invulvelden in een standaarddocument. Dat document slaan we op tot het geprint kan worden. Door de software is elk document precies te volgen. Dit geeft de gemeente maximale controle over het proces.”

Over Océ

Océ stelt mensen in staat informatie met elkaar te delen. Daarvoor biedt Océ producten en diensten aan voor de (re)productie, presentatie, distributie en het beheren van documentstromen. Het assortiment omvat software, kopieer- en printsystemen en materialen. Daarnaast biedt de onderneming haar klanten innovatieve diensten op het gebied van consultancy, uitbesteding en financiering.


Rate this post

Print Friendly