SASSENHEIM, 5 december 2010.- MultiCopy topondernemers Leendert Bedijn en Judith van der Zalm hebben als tweede vestiging MultiCopy Sassenheim overgenomen. Tezamen met hun bedrijf in Katwijk/Noordwijk Klei-Oost kunnen zij zo een belangrijk deel van de zakelijke markt in deze regio bedienen.

In totaal werken er een groot aantal grafisch specialisten bij de twee MultiCopy bedrijven van Leendert Bedijn. “We willen onder de nieuwe vlag van

MultiCopy|The Communication Company een totaalpakket aan grafische communicatiediensten bieden. Daar is zeker nu erg veel behoefte aan. Bedrijven en organisaties willen méér rendement uit hun communicatie tegen bij voorkeur lagere kosten. Dat is wat wij bieden: slimme, efficiënte en bovenal effectieve communicatieoplossingen. Door nu twee vestigingen te hebben, kunnen wij daar nog beter op inspelen.”

Nieuw elan

Leendert Bedijn: “Hoewel het in de hele grafische branche verre van goed gaat, groeien wij nog steeds. Dat kan alleen door vernieuwend te zijn en te blijven en meer oplossingen te maken, dan gewoon druk- en printwerk. MultiCopy nu heeft een heel ander elan dan enkele jaren geleden

“We investeren erg in kennis en creativiteit. Met een eigen designafdeling, met kennis van crossmediale campagnes, direct respons acties, promotionele communicatie en veel meer. We willen meer werken vanuit kansen dan vanuit beperkingen. En dat weten klanten te waarderen.”

Met het samengaan van de twee bedrijven neemt het aantal diensten en mogelijkheden bij MultiCopy Sassenheim toe. Of zoals Leendert Bedijn het zegt: “Twee weten niet alleen meer dan één, ze kunnen ook veel meer dan elk op zich. Daar kunnen onze opdrachtgevers hun voordeel mee doen.”

MultiCopy Sassenheim zit aan de Koetsiersweg 5, MultiCopy Katwijk/Noordwijk Klei-Oost aan De Scheysloot 3 te Noordwijk.

Rate this post

Print Friendly