Op donderdag 24 maart 2011 vindt de achtste editie plaats van het congres Document & Workflow; Het meest toonaangevende Document-event van Nederland met uitgebreide expositie.

Het congresprogramma is voor u samengesteld met:

Workshops; interactief en diepgaand

Expertsessies; de laatste ontwikkelingen, wetgeving en trends

Best Practices; leer van de successen en de fouten van uw collega’s

Informatiemarkt; 25-30 bedrijven tonen hun expertise

Het congres Document & Workflow is inmiddels een begrip geworden. Niet alleen geeft het congres inzicht in de laatste ins & outs, u hoor ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van document management en workflowprocessen. Deze 8e editie is daarop geen uitzondering.

De doelstelling van dit congres is om u een goed strategisch en operationeel overzicht te geven van de mogelijkheden die de markt biedt. Een belangrijk onderdeel van het congres is de informatiemarkt waar de bezoekers in contact kunnen treden met vooraanstaande leveranciers.

Het congres heeft dit jaar als thema: “Controle en beheer in de praktijk”. Oftewel: Hoe kunt u uw systemen professioneel inrichten en beheren én op welke wijze kan de (verzamelde) informatie optimaal worden ingezet en gebruikt.

Nieuw is dit jaar dat er gedurende de parallelsessies gewerkt gaat worden met tracks. U kiest op basis van uw interesse uit de tracks: zorg, publieke sector en zakelijke dienstverlening. In een herstellende economie maken goed georganiseerde – en goed op elkaar afgestemde – document -& worklfow oplossingen het verschil . Tijdens dit congres komt u te weten hoe dit werkt

http://www.heliview.nl/website.nsf/c/211506

Rate this post

Print Friendly