AMSTELVEEN, 1 december 2010 – Canon Europe – wereldwijd marktleider in imaging solutions – introduceert een vernieuwd model van de imageFORMULA DR-3010C-scanner. Deze hoogwaardige scanner biedt nu maar liefst een 30 procent hogere scansnelheid dan zijn voorganger. Dankzij nieuwe softwarecomponenten beschikken gebruikers bovendien over veel meer mogelijkheden zonder dat dit resulteert in hogere kosten.

De compacte en robuuste DR-3010C behaalt nu scansnelheden van 40 pagina’s per minuut in zwart-wit in vergelijking met 30 pagina’s per minuut bij het voorgaande model. Zelfs bij scannen met een resolutie van 300 dpi – een voorwaarde voor nauwkeurige en scherpe OCR- scans – is zowel de snelheid als het prestatieniveau van de scanner gelijk.

Betrouwbaar, snel en gebruiksvriendelijk

De DR-3010C is het boegbeeld van Canon’s assortiment werkgroepscanners. Dit compacte model biedt – naast betrouwbare prestaties bij hoge snelheden – ook een uitermate gebruiksvriendelijke bediening. Zo is de scanner ideaal voor zowel zakelijke scantaken als eenvoudige ad-hoc scanopdrachten. Toepassingen die veelvuldig voorkomen op kantoorafdelingen, maar ook in de bancaire sector, verzekeringswereld, transport, advocatuur, overheid en gezondheidszorg.

De zeer gebruiksvriendelijke CaptureOnTouch-software die is toegevoegd aan de vernieuwde DR-3010C is speciaal ontworpen om het scanproces te vereenvoudigen en bevat praktische opties voor de verzending en distributie van bestanden. De nieuwe driver maakt Patch code-scheiding mogelijk, zodat gebruikers tijd besparen met ‘actieve’ batch scheiding van documenten. Bovendien bestaat nu ook de mogelijkheid documenten met een lengte van maximaal drie meter – zoals kassarollen of medische grafieken – te scannen. Multistream- ondersteuning zorgt hierbij voor gelijktijdige uitvoer van scans in zowel zwart-wit als in kleur.

“We streven er voordturend naar ons aanbod van imageFORMULA-scanners te optimaliseren als antwoord op de steeds hogere eisen van klanten in uiteenlopende marktsectoren. De verbeteringen van Canon’s DR-3010C-scanner bieden klanten extra toegevoegde waarde, een betere performance en hiermee ook een hoger rendement”, aldus Sean Suematsu, European Director Document Scanning Solutions van Canon Europe.

De DR-3010C heeft een aanbevolen dagelijkse scancapaciteit van 3.000 scans en verbruikt de helft minder energie vergeleken met concurrerende scanners in de markt. De onlangs geïntroduceerde optionele Flatbed Scanner Unit 101 is via USB op de DR-3010C aan te sluiten voor het scannen van boeken of ingebonden documenten.

Het nieuwe model van de DR-3010C is vanaf december 2010 in Europa verkrijgbaar.

Rate this post

Print Friendly