Breukelen, 29 november 2010 – Xerox gaat een resellerovereenkomst aan met Van Munster Interieurprojecten. Met deze overeenkomst mag Van Munster zich Monobranded Authorised Xerox reseller noemen. De overeenkomst behelst de verkoop van de Xerox document supplies. Xerox is hierdoor in staat haar regionale zichtbaarheid te versterken en haar marktaandeel te vergroten. Deze aanpak is een direct gevolg van de nieuwe strategie van Xerox gericht op het indirecte verkoopkanaal. Van Munster Interieurprojecten is lid van de Quantore Groep, een inkooporganisatie waar Xerox eveneens een samenwerkingsverband mee heeft.

Van Munster Interieurprojecten richt zich met haar dienstverlening op de gehele kantoorinrichting en heeft daarom een grote toegevoegde waarde voor Xerox. Patrick van Dommelen, National Sales Manager Document Supplies bij Xerox Nederland licht toe: “Het grote aantal klanten waarvoor Van Munster de kantoorinrichting verzorgt, betekent voor ons een nieuwe afzetmarkt en daardoor extra groeimogelijkheden. We gaan door de resellerovereenkomst naast het aanbod van de supplies aan huidige klanten, ook nieuwe markten aanboren voor de verkoop van onze supplies. Van Munster heeft in de regio een grote naamsbekendheid, waardoor wij ons bereik in Midden-Nederland sterk kunnen verbeteren.”

“Wij zijn zeer verheugd met de samenwerkingsovereenkomst met Xerox”, licht Jos Faber, directeur van Van Munster toe. “Xerox is een grote naam met een sterk partnernetwerk waar wij met betrekking tot marketing, kennis en ondersteuning van kunnen profiteren. Xerox is de grootste speler op het gebied van supplies en biedt ons de kans onze dienstverlening flink uit te breiden. Wij zien de samenwerking dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

Rate this post

Print Friendly