Konica Minolta en Getronics tekenen vandaag een Letter of Intent. Hiermee wordt een start gemaakt voor een strategische alliantie op Europees niveau. Deze alliantie omvat de volgende diensten en services: break/fix-diensten, contractmanagement- en servicedesk-diensten. Tevens tekent Konica Minolta een contract met Getronics voor het leveren van eerder genoemde diensten in Nederland.

Organisaties hebben behoefte aan een totaaloplossing voor hun documentstromen. De samenwerking tussen Konica Minolta en Getronics zorgt ervoor dat alle activiteiten rond apparatuur, onderhoud, beheer, contractmanagement en het optimaliseren van documentstromen in handen van één partij zijn. Klanten worden beter bediend en kunnen voor al hun documentgerelateerde behoeften en vraagstukken bij één aanbieder terecht. Bovendien kunnen klanten zo profiteren van de gezamenlijke kennis en kunde van de samenwerkende partijen.

In Nederland worden bovengenoemde diensten met ingang van 1 januari 2011 geleverd, waarna de internationale dienstverlening voor Europa spoedig wordt geïmplementeerd. Konica Minolta staat bekend als één van de grootste printer- en MFP-leveranciers en kan door middel van deze samenwerking grotere klanten nog beter bedienen. In alle marktsegmenten kan hiermee een totaaloplossing worden geboden. Een oplossing waarmee de klant volledig wordt bediend.

Rate this post

Print Friendly