Leersum/’s-Hertogenbosch, 25 november 2010 – Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement oplossingen, lanceert aankomend weekend de digitale printdienst HotSpot Printing in de Albert Heijn te Leersum. Vanaf vrijdag 26 november kunnen klanten hier met hun laptop, Blackberry of iPhone gratis hun sinterklaasgedichtjes, kerstrecepten of andere documenten printen. Klanten die een printje willen maken kunnen met een App met gps functionaliteit makkelijk de dichtstbijzijnde HotSpot printer vinden en met hun smartphone een printopdracht geven aan de printer in de Albert Heijn. Vervolgens ontvangen zij via hun e-mail een code, die als deze op de printer ingetoetst wordt, het startsignaal is voor het afdrukken van de documenten op chloorvrij papier. Op deze manier kunnen de klanten van de Leersumse Albert Heijn (en alle andere mensen die willen printen) het boodschappen doen handig combineren met het printen van digitale informatie.

Op 26 en 27 november zullen er twee HotSpot Printing-experts in de winkel aanwezig zijn, om alle dichtende Sinterklazen te ondersteunen. De Albert Heijn in Leersum is de eerste supermarkt in Nederland die de dienst ‘HotSpot Printing van Ricoh’ aan haar klanten aanbiedt. Mobiele werkers die onderweg op hun laptop aan documenten werken hebben regelmatig de behoefte om daar een afdruk van te maken. Als men het bestand wel op de laptop of op Blackberry heeft staan, maar eigenlijk een papieren versie wilt, is dat vaak onmogelijk omdat men niet overal kan printen. De Albert Heijn in Leersum speelt in op deze printbehoefte, en verwacht dat niet alleen Sinterklazen, maar ook veel mobiele medewerkers gebruik gaan maken van deze nieuwe dienst.

Klaas Jan Koelewijn, supermarktmanager van de Leersumse Albert Heijn: “Met onze HotSpot Printing dienst kunnen klanten naast het boodschappen doen ook van een digitaal document een printje maken. Handig, ook bijvoorbeeld voor sinterklaasgedichtjes die je buiten het zicht van je familie wilt afdrukken. De eerste vier maanden is deze dienst gratis, om de mensen te laten wennen dat ze voor printjes echt niet naar een speciaalzaak hoeven. Daarna zal HotSpot Printing waarschijnlijk een vast onderdeel worden van onze klantenservice.”

Meer informatie over HotSpot Priting leest u op: http://www.ricohhotspotprinting.nl/hotspot-printing/

Rate this post

Print Friendly