’s-Hertogenbosch, 23 november 2010 – Everest, aanbieder van consultancy en software ontwikkelplatform Aquima, heeft Nico van Dort aangesteld als senior accountmanager. Relatiemanagement en product/marktontwikkeling vormen twee belangrijke aspecten in zijn functie, waarbij hij zich met name focust op de ontwikkeling en uitbouw van de huidige propositie van Everest in de verzekeringsmarkt.

Zijn ervaring op het gebied van accountmanagement deed Nico op bij documentmanagement partijen als Ricoh en Veenman. Vervolgens maakte hij de overstap naar de IT-branche en werd hij als key accountmanager bij Inter Access verantwoordelijk voor de strategische accountplanning van een aantal grote financiële dienstverleners. Daarnaast zorgde hij als regisseur voor de commerciële implementatie van de plannen. Nico licht toe: “Na vier jaar focus op het IT-domein wil ik meer de nadruk op het businessdomein leggen. Bij Everest krijg ik die kans. In de verzekeringsbranche ligt er voor Business/IT alignment nog veel onontgonnen gebied. Verzekeraars constateren zelf al dat ze klantgerichter moeten werken, maar de concrete stap naar meer efficiënte en geautomatiseerde bedrijfsprocessen en een kortere time-to-market wordt nog onvoldoende gemaakt. In mijn nieuwe functie ga ik ze daarvoor de juiste handvatten bieden.”

“De ondernemersgeest en de focus op continue innovatie bij Everest spreken me enorm aan”, vertelt Nico over zijn nieuwe werkgever. “Het hele bedrijf kent een zeer proactieve houding en hanteert korte lijnen, waardoor er flexibel wordt gewerkt. Bovendien werkt Everest op dit moment aan het uitbouwen van haar marktaandeel binnen de verzekeringsmarkt. Een markt die ik goed ken en waarvan ik overtuigd ben dat Everest er duidelijk een verschil kan maken.”

Rate this post

Print Friendly