Docufacts
November 23, 2010 by Redactie in Bedrijfsnieuws, Educatie| 478 views
Redactie

Nieuwe Cursus: Enterprise Output Management Solutions

Het vakgebied van Output Management is sterk in beweging. We worden geconfronteerd met allerlei nieuwe output gerelateerde communicatietechnieken. Daarom verandert ook de wijze waarop wij allen het fysieke of digitale document strategisch in wensen te zetten voor ons bedrijf.

Er staan nieuwe digitale technieken voor outputmanagement ter beschikking waarmee we sneller, goedkoper en beter met onze klant kunnen communiceren. Ook met het vertrouwde “papieren” communicatiekanaal wordt u in staat gesteld om het document beter aan te laten sluiten op de persoonlijke verwachting en behoefte van uw klant. Denk bij de verandering maar eens aan fullcolour transactie documenten, e-mail communicatie, web interactie en aan de oplossingen voor sociale media. Het wordt door de dynamiek van het vakgebied voor u echter steeds lastiger om bij te blijven bij al die ontwikkelingen.

Het EOMS collectief gaat u daarbij helpen met de cursus: Enterprise Output Management Solutions (EOMS).

Download de brochure: [download id=”83″ format=”1″]

Op de hoogte blijven? Stuur een e-mail aan: EOMS@docufacts.nl

Deel dit bericht

Email This Email This

2 Comments

  1. Tweets die vermelden DOCUFACTS.NL | Nieuwe Cursus: Enterprise Output Management Solutions -- Topsy.comNov 23, 2010 at 01:28

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door docufacts, docufacts. docufacts heeft gezegd: Nieuwe Cursus: Enterprise Output Management Solutions: Het vakgebied van Output Management is… http://goo.gl/fb/osrwf […]

  2. Twitted by archievenNov 23, 2010 at 01:58

    […] This post was Twitted by archieven […]

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Zoeken
Docufacts
Docufacts is de grootste Nederlandstalige informatie- en inspratiebron voor professionals over het vakgebied document- en informatie management.