Meerssen, 22 november 2010 – De beursgenoteerde onderneming I.R.I.S., (EURONEXT Brussel: IRIS), gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) kondigt aan dat het gerenommeerde advocatenkantoor Houthoff Buruma, na een grondig selectie traject, het workflowplatform van Autonomy inzet: iManage Workflow Manager. Veranderende wet- en regelgeving (WWFT-verplichtingen) zette Houthoff Buruma ertoe zijn processen aan te passen. Het bestuur van Houthoff Buruma heeft besloten dat hiervoor een efficiënte, digitale oplossing moet komen: iManage Workflow Manager.

Houthoff Buruma is met meer dan 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs één van de grootste juridische dienstverleners in Nederland. Het kantoor weet als geen ander dat cliënten, bedrijven en branches voortdurend in ontwikkeling zijn en heeft zijn bedrijfsprocessen daarom zo ingericht dat er snel ingespeeld kan worden op de wensen van de cliënt en de voortdurende veranderingen in de markt. Willem Verloop, manager ICT bij Houthoff Buruma: “Onze cliënten bevinden zich in het topsegment van de markt en zijn vaak grote, beursgenoteerde financiële instellingen. Deze ondernemingen stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Dat houdt ons scherp, kritisch en efficiënt, maar dat betekent ook dat we wat betreft software volledig up to date moeten zijn. Wij vinden iManage Workflow Manager een heel volwassen platform, ondanks dat het zes maanden geleden nog niet onder deze naam bestond. Het is echter een door Autonomy overgenomen technologie, dus eigenlijk is het bestaande technologie met een nieuwe naam. Je ziet dat het een doorontwikkeld product is. Omdat I.R.I.S. met de implementatie van iManage WorkSite binnen ons kantoor de ‘VIP Award van het Jaar’ ontving, hebben we voor de implementatie van het workflowplatform ook zonder aarzeling voor deze partij gekozen.”

“Met de inzet van iManage Workflow Manager wordt het complete matter-intakeproces en aanname zaakproces volledig geautomatiseerd. Daarbij streven wij naar een betere naleving van de Vafi/ WWFT/ BTW-wetgeving zodat risico’s worden verminderd”, aldus Verloop. “We willen in de toekomst zeker ook andere processen automatiseren; denk hierbij aan beoordelingsrondes en doorstroom en uitstroom van personeel. We willen graag zelf deze zaken onderhouden, slechts ondersteund door I.R.I.S. Dit is mogelijk omdat het relatief eenvoudig is om dit soort processen in iManage te beheren: programmeerkennis is niet nodig want het product is vrij grafisch.”

Ook Dries Ausems, Business Development Manager bij I.R.I.S. Nederland is verheugd over de keuze van Houthoff Buruma voor I.R.I.S.: “Het proces is nu niet alleen eenvoudig, maar ook waterdicht, met controle en escalatie. Bovendien integreert het naadloos met de bestaande systemen binnen het bedrijf, zoals vanzelfsprekend iManage WorkSite. Ik ben ervan overtuigd dat deze implementatie ervoor zorgt dat de verplichte wetgevingen nog beter worden nageleefd en risico’s aanzienlijk worden verminderd.”

Rate this post

Print Friendly