Venlo, 9 november 2010 – Océ, toonaangevend leverancier in oplossingen voor het digitaal beheren en afleveren van documenten, meldde vandaag dat het van BERTL de Five Star Exceptional award en de Best 2010 award heeft gekregen voor de Océ ColorWave® 300 multifunctionele printer. Deze felbegeerde onderscheiding geeft aan dat BERTL het Océ ColorWave 300 systeem ten zeerste aanbeveelt voor architecten en technici maar ook voor algemene doeleinden waarvoor een volledig functionele breedformaat printer vereist is.

Plotter met uitzonderlijk gebruiksgemak, laag energieverbruik en robuuste constructie

De Océ ColorWave 300 multifunctionele printer is de eerste geïntegreerde grootformaat plotter voor kleur en zwart-wit printen, kopiëren en scannen. Het is een alles-in-één kleurenprintsysteem dat slechts weinig ruimte in beslag neemt en is ontworpen om tegemoet te komen aan de vraag van de consument naar een systeem voor technische toepassingen voor kleine tot middelgrote volumes, zowel gedecentraliseerd als op een bedrijfsafdeling. De Océ ColorWave 300 biedt gebruikers “uitzonderlijk gebruiksgemak, laag energieverbruik en een robuuste constructie”, melden BERTL-analisten in hun 100% onafhankelijke beoordeling van de belangrijkste voordelen voor de consument.

Printfuncties die tijd en energie besparen

“De consument wacht al jaren op zo’n product en Océ heeft zijn beste beentje voor gezet met het Océ ColorWave 300 systeem”, aldus het in New Jersey gevestigde BERTL in haar recent gepubliceerde, 55 pagina’s dikke rapport. “Het kleine formaat bespaart vloerruimte dankzij de geïntegreerde kleurenscanner. Alle functies kunnen worden geregeld vanaf één bedieningspaneel. Het systeem print een E-formaat (A0) portret in 41 seconden in zwart-wit en in iets meer dan een minuut in kleur. Met het compacte ontwerp kan het systeem met het grootste gemak technische documenten in kleur en zwart-wit verwerken.” Uitgebreid rapport hier beschikbaar (registratie vereist).

Een objectieve beoordeling van een grootformaat kleurenprinter

BERTL analisten beoordelen huidige productlijnen en nieuw uitgebrachte producten om die selecte groep van apparaten en software eruit te halen die superieur zijn aan alle andere apparaten en software. De BERTL analisten kijken daarbij niet alleen naar hoe goed een product het doet in diverse praktijksituaties, maar ook naar de specifieke aspecten van het apparaat en de omstandigheden die speciaal de aandacht van de analisten trekken. BERTL bestrijkt het gehele gebied van digitaal imaging- en documentmanagement.

Door innovatief ontwerp van bovenuitvoer geen aflegtafels meer nodig

Na de lancering van het Océ ColorWave 300 systeem op 19 januari 2010 werd een revolutionaire bovenuitvoer uitgerust met een dynamische antikrulvoorziening aan het grootformaat printsysteem toegevoegd, voor nauwkeurig stapelen en vergaren van documenten. Hierdoor hoeft geen extra ruimte te worden vrijgemaakt voor aflegtafels. De bovenuitvoer verbruikt minder energie dan de conventionele vergaartafels, die een verwarmingsrol gebruiken voor het ontkrullen van media. Het apparaat voldoet aan ENERGY STAR en RoHS. Het lage energieverbruik en ergonomische ontwerp zijn geheel in overeenstemming met Océ’s doelstelling om zijn klanten en medewerkers een gezonde en milieuvriendelijke werkomgeving te bieden. De engine van het Océ ColorWave 300 systeem is bovendien gemaakt van staal en de inkttanks van recyclebare kunststof. Verder draagt de Océ Instant On technologie, die het systeem direct opstart, bij aan een productievere omgeving, aangezien de gebruiker niet hoeft te wachten totdat het systeem is opgewarmd voordat een taak wordt geprint of gekopieerd.

De laatste van de vele BERTL-awards

De Five Star Exceptional award van BERTL is de laatste van de vele onderscheidingen die Océ heeft ontvangen voor de technische, praktische en economische voordelen van zijn innovatieve digitale printsystemen. Op 21 januari 2010 ontving Océ de 2009 BERTL’s Best onderscheiding voor de Océ Arizona® 350 XT UV flatbedprinter, die het predikaat ‘Best Innovative Technology for Wide Format’ kreeg. Het bedrijf ontving tevens een BERTL’s Best onderscheiding voor het milieuvriendelijke Océ PlotWave® 300 alles-in-één grootformaat systeem, dat het predikaat ‘Best Eco-Friendly Wide Format Printer’ kreeg. Océ heeft sinds 2007 10 onderscheidingen van BERTL ontvangen.

Rate this post

Print Friendly