Venlo, 15 november 2010 – Océ, toonaangevend leverancier in oplossingen voor het digitaal beheren en afleveren van documenten, meldde vandaag dat de Duitse leverancier van full-service documentmanagement T-Systems twee Océ JetStream® 1500 printsystemen heeft geïnstalleerd en daarmee de stap heeft gezet naar full-color transactieprinten.

Vijf miljoen pagina’s en 1,5 miljoen mailings per dag

Met behulp van deze topprinters produceert T-Systems, leverancier van CRM-services, maandelijks ettelijke miljoenen facturen, verzekeringsdocumenten en standaardbrieven, en benut daarbij alle mogelijkheden van snel, flexibel en rendabel printen met digitale inkjetsystemen.

Dochteronderneming MDocS (Managed Document Systems) van T-Systems is een toonaangevend leverancier van totaaloplossingen voor documentmanagement en een pionier op het gebied van bulk-transactieprinten in kleur. In de vestiging in Weingarten runt het bedrijf een van Europa’s grootste print- en archiveringscentra, met een productie van vijf miljoen pagina’s en 1,5 miljoen mailings per dag. CRM en TransPromo nemen een steeds belangrijkere plaats in. En tegelijkertijd worden momenteel zo’n 6 miljard documenten gearchiveerd. Meer dan 100 binnenlandse en internationale bedrijven maken al gebruik van de 15 jaar ervaring van T-Systems als full-service leverancier voor totaal documentmanagement, en profiteren van de kostenbesparingen dankzij de flexibele en op behoeften gebaseerde resources.

Digitaal printen in kleur met ongekende snelheid en kwaliteit

“Met de Océ JetStream 1500 kunnen we zeer grote volumes full-color transactiedocumenten printen in één enkel end-to-end digitaal proces, met een snelheid en kwaliteit die tot nog toe alleen bij offset te zien waren”, zo meldt Peter Dehm, Company Officer bij T-Systems MDocS in Weingarten en verantwoordelijk voor strategie-ontwikkeling. “Bovendien is dit proces goedkoper omdat we vooraf geen voorbedrukte offset-shells hoeven te maken, waarna we de variabele data toevoegen via digitaal printen.”

De Océ JetStream 1500, met een printsnelheid tot 100 meter (of 1350 DIN A4-pagina’s) per minuut wordt gebruikt voor het printen van facturen, verzekeringsdocumenten en rekeningafschriften. Peter Dehm: “In de toekomst kunnen we onze klanten laten overstappen van zwart-wit naar hoogvolume printen in kleur en bieden we de nieuwste bedrijfsondersteunende communicatiemiddelen zoals TransPromo. We bieden werkelijk toegevoegde waarde met continuous feed in full-color, met inbegrip van de welbekende databeveiliging van een Océ AFP/IPDS systeem.”

Voor premium direct-mail en TransPromo

“De Océ JetStream familie is specifiek ontworpen voor high-speed omgevingen voor variabele data zoals het printen van premium direct-mail en TransPromo”, aldus Sebastian Landesberger, Executive Vice President, Océ Production Printing. “T-Systems zal zijn voordeel doen met de prestaties van de Océ JetStream, waarmee het bedrijf nieuwe omzetkansen voor zijn klanten creëert, en full-color transactieprinten en de productie van volledig variabele direct mailings sterk zal toenemen.”

De Océ JetStream 1500 is een van de meest flexibele full-color continuous feed printsystemen voor transactie-, direct-mail- en TransPromo-toepassingen. Het systeem kan maandelijkse printvolumes van 10 tot 24 miljoen pagina’s aan, met productiepieken van 30 miljoen pagina’s.

Rate this post

Print Friendly