Vanochtend, maandag 15 november 2010, is de nieuwe website van Regma Nederland BV (www.regma.nl) officieel online gegaan. Na haar 25 jarig jubileum als exclusief distributeur van KIP printers gevierd te hebben, werd het nu tijd voor een nieuwe, frisse wind in de website van Regma Nederland.

Een herkenbare maar frissere uitstraling. Actuele informatie, verbeterde navigatie en zoekfunctie. REGMA hoopt hiermee dat haar bezoekers makkelijker de juiste informatie vindt!

U kunt zich via de nieuwe website aanmelden voor de Regma Nieuwsbrief, om zo ook op de hoogte te worden gehouden van nieuwe producten, acties en ontwikkelingen.

REGMA Nederland BV

REGMA is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd leverancier van grootformaat scan-, print- en kopieeroplossingen voor CAD, GIS en grafische toepassingen. Onze oplossingen omvatten advies, apparatuur, software, materialen, support en technische service. Kortom, alles wat u nodig heeft voor het (re)produceren van uw grootformaat technische tekeningen, presentaties, posters, kaarten, foto’s en andere grootformaat documenten.

Rate this post

Print Friendly