Softwareontwikkelaar Interaction|next bracht onlangs de markt voor documentcreatie in beweging met een nieuwe oplossing. xential maakt het mogelijk eenvoudig perfecte huisstijldocumenten te maken. Gebruiksgemak staat voorop, dus al snel werd de ambitie verlegd: xential moest overal te gebruiken zijn. Dat is gelukt en wel met een revolutionaire toevoeging: een koppeling met Google Docs.

Xential was al benaderbaar via het web en maakte al gebruik van open standaarden. Nu draait de documentcreatietool ook nog live in combinatie met Google Docs. Dat betekent dat gebruikers niet meer gebonden zijn aan kantoorautomatisering, maar werkelijk overal toegang hebben tot hun xential sjablonen.

Vanuit verschillende omgevingen zijn verschillende documenten aan te maken, die variëren van e-formulieren aan de frontend en procesdocumenten in de midoffice tot ad-hoc documenten en specifieke documenten uit taakapplicaties in de backoffice. Door de open standaarden heeft de gebruiker geen last van systeemconfiguraties. Door integraal gebruik, door verstrekte gegevens onder water “voor te vullen” en door inhoud te redigeren kunnen documenten sneller gemaakt worden. En nu is xential overal benaderbaar. Daarvoor hoeft de gebruiker geen systemen als Microsoft Office of OpenOffice te installeren. Met xential kan hij vanaf nu op elke gewenste locatie moeiteloos en in zijn eigen huisstijl bedrijfsdocumenten maken.

Rate this post

Print Friendly