Docspro, leverancier van o.a. oplossingen voor het automatiseren van uw factuurverwerking, heeft samen met Centric onder de naam Digitale factuurverwerking een gezamenlijke module gerealiseerd voor het geautomatiseerd verwerken van inkoopfacturen in ALERT, een geïntegreerde en modulair opgebouwde totaaloplossing voor de bouwsector.

Met de nieuwe module Digitale Factuurverwerking voor ALERT kunt u al uw inkoopfacturen digitaal verwerken. Hiermee komt er een eind aan omslachtige papieren processen voor het goedkeuren van facturen en krijgt u controle en overzicht over het inkoopproces.

Tijd- en kostenbesparing met Digitale factuurverwerking

Kort gezegd koppelt de nieuwe module een digitale versie van de inkoopfactuur aan uw boeking. Dit kan volledige automatisch. Uw projectleiders krijgen daardoor meer inzicht tijdens het fiatteren van boekingen. Ze kunnen op dat moment immers de inkoopfactuur overal digitaal inzien, bijvoorbeeld vanuit het project. Dat vereenvoudigt en versnelt de administratieve afhandeling. Kortom, Digitale Factuurverwerking voor ALERT bespaart tijd en kosten.

Dennis Zwanenburg, Operations Manager bij Docspro: “Wij zijn zeer verheugd met de samenwerking tussen Docspro en Centric. Onze gezamenlijke oplossing verschaft de ALERT-klanten van Centric toegang tot een uiterst innovatieve maar bovenal bewezen oplossing op het gebied van geautomatiseerde factuur- en documentverwerking. ALERT-klanten kunnen daardoor profiteren van tijd- en kostenbesparingen doordat zij facturen en documenten efficiënter kunnen verwerken.”

Dick Eskes, Centric, Productmanager bij Centric: “De samenwerking tussen Docspro en Centric biedt de ALERT-klanten een standaard geïntegreerde digitale factuur- en documentverwerking en projectadministratie. Door optioneel de digitale factuur ook in te lezen in de administratie, wordt de tijd die met het handmatig inboeken van facturen gemoeid is enorm gereduceerd. Tegelijk wordt er een digitaal dossier opgebouwd, waardoor de factuur achteraf overal en altijd snel op te vragen is.”

Rate this post

Print Friendly