Breukelen, 11 november 2010 – Xerox organiseert op donderdag 25 november de Real Business Live! sessie‘ Het nieuwe mobiele werken en printen’. Het mobiele werken is actueler dan ooit en biedt organisaties nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken en flexibeler om te gaan met schaarse resources. Tijdens de compacte, praktische en informatieve sessie gaan deskundigen en klanten van Xerox dieper in op de mogelijkheden hoe het mobiele werken kan worden gekoppeld aan de gewenste flexibiliteit van organisaties en hoe ICT-ontwikkelingen daar invloed op hebben. Daarnaast wordt getoond hoe document- en printgerelateerde kosten en de bijbehorende impact op het milieu kunnen worden verlaagd.


Bertus Taekema van Xerox gaat bijvoorbeeld in op de vraag hoe een juiste strategie kan worden ontwikkeld om het print- en documentbeleid optimaal aan te passen in veranderende organisaties. Vincent Slootmans van Ordina zal in een presentatie laten zien hoe zij een nieuw printbeleid hebben geïmplementeerd, waar zij tegenaan liepen en welke voordelen dit heeft opgeleverd. Daarnaast zal Gerard Kruijt van Xerox de nieuwe Mobile Print Solution demonstreren, waarmee printen eenvoudig vanaf de smartphone kan plaatsvinden.


Programma

14.30 uur Ontvangst

15.00 uur Welkomstwoord Ralph Dullens, Director Office Large Accounts Xerox Nederland

15.15 uur ‘ICT-ontwikkelingen als basis van het nieuwe werken’ door Maudy van Eldik, ICT-deskundige bij CaseNine

16.00 uur Introductie Mobile Print Solution, door Gerard Kruijt, Solutions Business Manager bij Xerox Nederland

16.20 uur ‘Strategie ontwikkeling print- en documentbeleid’, door Bertus Taekema, GDO Country Manager bij Xerox Nederland

16.40 uur Praktijkcase Ordina. Vincent Slootmans, Business Unit Manager Facilities Management bij Ordina Holding B.V., laat zien wat de beweegredenen waren voor de organisatie om over te stappen naar een gestandaardiseerd MFP-park met een MVO-aanpak en efficiencydoelstellingen.

17.00 uur Demonstratie Xerox Mobile Print Solution met aansluitend een borrel


Aanmelden en locatie

Real Business Live! vindt plaats op het kantoor van Xerox Nederland aan de Corridor 5 te Breukelen. Meer informatie, de gedetailleerde agenda en de mogelijkheid tot gratis aanmelding zijn te vinden op http://www.xerox-event.com/rbl/hnw.


Rate this post

Print Friendly