‘s-Hertogenbosch, 10 november 2010 – Op woensdag 3 en vrijdag 5 november jl. organiseerde Océ Commercial Printing een evenement voor grafische ondernemers in Noord- en Oost-Nederland. Op locatie van de stadions van FC Groningen en FC Twente werd een greep uit het nieuwe assortiment getoond op het gebied van grootformaat kleur printers en hoog volume cut-sheet kleur.

Door Océ werd onder meer voor het eerst aan het publiek getoond een digitale pers voor hoogvolume kleurapplicaties van Canon, de imageRUNNER C9060 PRO, en een grootformaat kleurenprinter met water-gebasseerde inkten, de Canon iPF9000s (60″). De belangstelling voor deze Canon apparaten was zeer groot en werd door zowel Océ personeel als de bezoekers met enthousiasme ontvangen. De Canon apparaten vormen een zeer belangrijke aanvulling op het Océ assortiment en maken dat Océ en Canon nog sterker staan in de grafische markt.

Naast de Canon producten werden ’s wereld meest productieve grootformaat kleurenprinter van Océ, de ColorWave600, en de veelzijdige en milieuvriendelijke eco-solvent grootformaat kleurenprinter, de CS9160 gepresenteerd. Oplossingen voor iedere innovatieve grafische ondernemer die o.a. posters, banners, displays, canvas, product brochures of informatie boekjes inhouse wilt gaan produceren. 

Rate this post

Print Friendly