Eindhoven, 8 november 2010 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het ECM-systeem Hyarchis.Net, organiseert op woensdag 8 december een seminar over Business Controlled Document Composition. Dit seminar gaat in op de toegevoegde waarde van documentcompositie bij het versterken van de klantrelatie en het verbeteren van de dienstverlening richting de klant. Financieel dienstverleners hebben continu te maken met het opstellen van bijvoorbeeld aanmaningen, hypotheekoffertes, verzekeringspolissen en jaarlijkse pensioenoverzichten. Duidelijke en eenduidige communicatie richting de klant speelt bij deze complexe documenten een grote rol. De mogelijkheid om kennis te delen en uniform te werken zijn erg belangrijk voor een goede klantcommunicatie en uiteindelijk voor de kwaliteit en de duur van de relatie met de klant.

Tijdens het seminar geven Pieter van der Wal van De Hypothekers Associatie en Ertugrul Sezik van Ordina Finance Solutions handvatten hoe documentcreatie kan worden ingezet in de dagelijkse praktijk en wat dit kan betekenen voor de core business. De presentaties geven antwoord op vragen als: Hoe dragen documentcreatie en outputmanagement bij aan de klanttevredenheid? En hoe houd je grip op de uniformiteit van de boodschap in persoonlijke communicatie richting de klant?

Programma

14:00 uur Ontvangst

14:30 uur Welkomstwoord door André van der Doelen, CEO van VDD IQware

14:45 uur Case door Pieter van der Wal, Director Operations van De Hypothekers Associatie BV

15:30 uur Pauze

15:45 uur Case & Demo door Ertugrul Sezik, Director Product Innovation & Architecture van Ordina Finance Solutions

16:30 uur Alles over Hyarchis.Net Document Composition (HDC) 4.0 door Erwin van Egmond, Senior Product Specialist bij VDD IQware

17:00 uur Afsluiting en aansluitend een netwerkborrel

Aanmelden en locatie

Het seminar vindt plaats in Slot Zeist, Zinzendorflaan 1 te Zeist. Deelname is gratis en aanmelden kan via www.hyarchis.net/seminar of door een e-mail met uw contactgegevens te sturen aan seminar@vdd.nl.

Rate this post

Print Friendly