Amper twee maanden na de introductie van VoorWeb versie 4.0, lanceert VoorZet – Graphic Workflow Solutions  alweer de 4.1 versie van deze bekroonde Web-to-Print oplossing. De nieuwe versie beschikt over ondermeer een eenvoudige maar krachtige beeldbank en biedt de mogelijkheid tot voorraadbeheer. Daarnaast bevat de beheermodule een nieuw dashboard, waar in één oogopslag systeemmeldingen weergegeven worden die betrekking hebben op statussen van gebruikers, betalingen en op voorraden.

Ook de bestelmodule is weer sterk verbeterd. Deze beschikt naast de nieuwe beeldbank functionaliteit en voorraadbeheer, tevens over de nieuwe instant-preview functie die het bestellen van drukwerk op basis van (PDF) sjablonen nog verder vereenvoudigd.

Met de introductie van VoorWeb versie 4.1 is ook het begin gemaakt voor de komst van VoorPlan, een nieuw ERP/MIS systeem dat in de loop van 2011 gelanceerd zal gaan worden. Veel van de functionaliteit die de komende periode toegevoegd zal worden aan VoorWeb, zullen voorbereidend zijn hierop.

“Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een geheel nieuwe ERP/MIS applicatie die naadloos aansluit op onze Web-to-Print en workflow software. Net als bij VoorWeb zal deze software vanuit de praktijk ontwikkeld worden, waarbij rekening gehouden wordt met de toenemende digitalisering van de industrie”, zo verklaart Léon van Schie, Managing Director VoorZet – Graphic Workflow Solutions. “Door een betaalbare en gebruiksvriendelijke ERP/MIS oplossing te bieden, kunnen straks ook de vele kleinere drukkerijen eenvoudig een begin maken met automatiseren van hun bedrijfsactiviteiten, zonder dat hiervoor enige ICT kennis of dikke portemonnaie benodigd is. Ook deze software zullen we overigens volgens ons beproefde SaaS model gaan aanbieden”.

VoorZet – Graphic Workflow Solutions heeft de afgelopen jaren enorm veel kennis en ervaring opgedaan bij haar klanten die van onschatbare waarde is gebleken voor de ontwikkeling van een dergelijk nieuw product. Door constant te inventariseren wat er leeft bij klanten en wat zij op administratief vlak van belang vinden voor hun bedrijfsvoering, is de komst van VoorPlan eigenlijk niets meer dan een logische stap voorwaarts.

De periode vooruitlopend op de lancering van VoorPlan zal er veelvuldig met klanten, partners en wederverkopers gesproken worden over welke functionaliteit de nieuwe software zal moeten bevatten en zal er tevens uitvoerig onderzoek gedaan worden naar uitwisselbaarheid met systemen van derden.

De nieuwe 4.1 versie van VoorWeb™ is vanaf maandag 8 november beschikbaar voor alle VoorWeb gebruikers en is verkrijgbaar via gespecialiseerde wederverkopers (zie www.voorzet.info voor meer informatie).

Rate this post

Print Friendly