Op dinsdag 30 november a.s. organiseert Circle Software haar jaarlijkse Relatiedag. Dit jaar is het motto van de dag ‘Delen, durven, doen!’.

Hoe gaan we om met nieuwe concepten en initiatieven die worden aangeduid met 2.0? Denk aan web 2.0, overheid 2.0, etc. Een nieuwe manier van werken en doen, dus niet meer passief consumeren maar proactief samenwerken?!

Keynote spreker Kim Spinder voert u in de ochtend mee naar dit Nieuwe werken, social media en open innovatie. Zij werkt al 5 jaar vol passie aan innovatie in het publieke domein. Vervolgens lanceren wij met trots Verseon 2.0 en onze E-Suite; onze gebruikers hebben gesproken en wij hebben geluisterd! Tijdens het middagprogramma laten wij onze klanten aan het woord. Zij delen hun kennis en ervaring op het gebied van Verseon, SharePoint, automatische classificatie, zaakgericht werken, digitale handtekeningen, e-depots en (on)geplande implementatie met u. Hierna sluiten wij gewoontegetrouw op ludieke wijze af.

Wilt u bijgepraat worden over de nieuwste ontwikkelingen? Kennis en ervaring delen met collega’s? Meldt u dan snel aan voor de Circle Software Relatiedag 2010.

Rate this post

Print Friendly