Badhoevedorp, 8 november 2010 De nieuwe Konica Minolta bizhub 43 zwart-wit multifunctional komt tegemoet aan de wensen van zowel centrale afdelingen als kleinere bedrijven. Printen, kopiëren, scannen in kleur, faxen en e-mailen zijn de belangrijkste functionaliteiten van deze nieuwe multifunctional. Het systeem wordt geleverd met veelzijdige beheersfunctionaliteiten en kan eenvoudig worden geïntegreerd in iedere IT-omgeving. Bovendien beschikt dit systeem over moderne beveiligingsfuncties.

De nieuwe bizhub 43 heeft een grote capaciteit en haalt een hoge snelheid als het gaat om A4 zwart-wit prints, namelijk 43 pagina’s per minuut op een resolutie van 1.200 dpi. Als er grotere hoeveelheden worden geprint, kunnen gebruikers rekenen op een maximale papiercapaciteit van 1.800 pagina’s in vier lades. Verder bevat deze MFP een zeer duurzame cartridge, die gemiddeld een volume van 20.000 pagina’s aankan. Dit vermindert de kans op onderbrekingen en storingen door het verwisselen van cartridges. Ook is de bizhub 43 standaard voorzien van een duplexeenheid.

De bizhub 43 is tevens een volwaardige MFP, waarvan printen en scannen slechts twee toepassingen zijn. Naast kopiëren en faxen, komt de MFP tegemoet aan alle communicatiewensen van kleinere en middelgrote bedrijven.

Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland, onderstreept de multi-inzetbaarheid van de bizhub 43: “Dit systeem is een goede aanvulling op onze huidige office portfolio en voldoet aan de blijvende vraag naar hoog volume A4 systemen. Zowel voor afdelingen met een grote behoefte aan zwart-wit prints als voor een kleiner bedrijf dat op zoek is naar een multifunctional, is dit systeem een goede oplossing.”

Daarnaast is de bizhub 43 uitgerust met passende beveiligingsfuncties. De machine zorgt voor interne veiligheid door een scala aan beveiligingsfuncties zoals SSL-communicatie en HTTPS-ondersteuning. De MFP beschikt ook over een veilige print- en faxvoorziening en een gecodeerde PDF voor veilig scannen.

Rate this post

Print Friendly