Noordwijk, 4 november 2010 – Decos, specialist in document- en informatiebeheeroplossingen, lanceert vandaag in het Space Expo in Noordwijk de verbeterde versie van zijn document management- en zaaksysteem Decos D5. Een van de speerpunten bij de ontwikkeling was het verder verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. Decos D5.1 is de eerste release waarbij klanten direct invloed hebben gehad op de nieuwe functionaliteit in het product. Decos heeft goede ervaringen met deze methode voor productontwikkeling en zal klanten ook komend jaar nauw betrekken bij productinnovaties.

Andere uitgangspunten bij de ontwikkeling van Decos D5.1 waren het verder verbeteren van de zoekmogelijkheden, het versterken van de integratiemogelijkheden en het uitbreiden van de ondersteuning voor zaakgericht werken.

Steeds meer organisatie maken de overstap naar proces- of zaakgericht werken. Binnen Decos D5.1 zijn er daarom een aantal grote verbeteringen aangebracht om het zaakgericht werken verder te ondersteunen. Zo is de integratie tussen het zaaksysteem en externe databronnen met Decos D5.1 nog eenvoudiger. Ook biedt de nieuwe versie handige checklists om workflows nog efficiënter te maken. Naast de uitbreidingen op het gebied van zaakgericht werken zijn ook de zoekmogelijkheden sterk verbeterd. Nieuw is bijvoorbeeld de mogelijkheid om zoekresultaten visueel weer te geven.

“Wij zijn verheugd dat we de nieuwe mogelijkheden van Decos D5.1, waar we de afgelopen anderhalf jaar hard aan gewerkt hebben, vanaf vandaag beschikbaar kunnen stellen aan onze klanten”, stelt Frans Dondorp, Manager Producten bij Decos. “De weg die wij zijn ingeslagen door klanten echt te betrekken bij productontwikkeling is zeer succesvol geweest. Dit initiatief zullen wij daarom voortzetten. Decos heeft dit jaar wederom aangetoond veel aandacht te besteden aan innovaties. In relatief korte periode hebben we een drietal belangrijke releases kunnen aankondigen. Decos Factuurverwerking is onlangs gepresenteerd, Decos D5.1 is vanaf vandaag beschikbaar en binnenkort zullen we ook nog het Decos Klantcontactsysteem presenteren. Door steeds weer in te spelen op strategische marktontwikkelingen bieden wij onze klanten de oplossingen die zij nodig hebben om nog effectiever te werken.”

Rate this post

Print Friendly