Brakel, 2 november 2010 – Op 9 november vindt in Burger Zoo in Arnhem DocumentLifeCycle 2010 plaats. DLC 2010 – Grip op Informatie, brengt verschillende disciplines binnen de document verwerkingsbranche samen en presenteert de top op het gebied van Mail, Print en ECM. In een boeiende combinatie van visie en praktijk. Solipsis verzorgt als een van de twee Gold de parallelsessie: ‘De nieuwe generatie ‘Digital Vault’ door Per Storm, Executive Vice President van MultiData-Bluegarden, een van de belangrijkste dienstverleners in Scandinavië op het gebied van HR & Payroll.

Solipsis heeft, via haar dochterbedrijf IntraData, een online archiefoplossing ontwikkeld voor MultiData die is gebaseerd op haar IntraOffice oplossing. Deze oplossing is van origine ontworpen voor omgevingen met grote volumes documenten die met hoge prestaties en veiligheid beschikbaar moeten worden gesteld aan eindgebruikers. MultiData voert salarisberekeningen uit en levert miljoenen loonstroken en rapporten voor duizenden opdrachtgevers. Deze documenten worden vanuit één bron gepresenteerd: het portaal van de salarisverwerker. Dit is de reden dat IntraOffice een totaaloplossing is met bijzonder uitgebreide databeveiligingsopties: vanzelfsprekend is het uitgesloten dat de ene klant toegang kan krijgen tot de salarisdocumenten van een andere.

Tijdens de parallelsessie vertelt Per Storm hoe IntraOffice onder de naam E-boks (in Denemarken nationaal toegepast) is geïntegreerd voor alle werknemers en hoe dit een positief effect heeft op klantentrouw, klanttevredenheid en klantenservice. De parallelsessie van Solipsis_IntraData duurt van 14:45 – 15:30. Het volledig programma van DLC 2010 is te vinden op: http://www.documentlifecycle.nl/programma/

Over Solipsis

Al sinds 1990 is Solipsis actief binnen de ICT met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Solipsis is gespecialiseerd in het beheren van computers en netwerken, het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en managementinformatiesystemen en in het ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, distribueren, printen, presenteren en archiveren van documenten. De dienstverlening is ondergebracht in de vier businessunits Performance Management, Systeem en Netwerk Beheer, Systeem Ontwikkeling en Onderhoud en Enterprise Document Management. Solipsis werkt momenteel voor ongeveer 600 (inter)nationale opdrachtgevers. De stabiele positie van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept dat de mensen bij Solipsis weten waarover zij praten en doen wat zij beloven. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Solipsis is onderdeel van de Solipsis-groep, waartoe ook Holland House en IntraData behoren.


Rate this post

Print Friendly