2 november 2010, Leusden, Nederland, Toronto, Canada en Londen, Engeland – DTEC B.V. en Crawford Technologies Inc, leider in print-stream transformatie en document re-engineering software-oplossingen, kondigen een nieuwe partnership aan. DTEC wordt daarmee de officiële distributeur van de bekroonde software CrawfordTech in de Benelux. DTEC zal CrawfordTech’s portfolio verkopen en ondersteunen in heel Nederland, België en Luxemburg.

Crawford Technologies, met hoofdkantoor in Toronto, Canada, produceert bekroonde software die transactionele klantcommunicatie output voor ’s werelds grootste banken, verzekeraars, telecommunicatie- en nutsbedrijven alsmede andere dienstverlenende bedrijven.

De CrawfordTech suite van producten, waaronder de PRO Document Enhancer software familie die legacy output verbetert en verrijkt met transpromo berichten, barcodes, QR codes en mailing controles, zullen door DTEC worden verkocht en ondersteund in de Benelux.

“DTEC ziet het als een organische gegroeide verbreding van haar portfolio om samen met Crawford Technologies print-stream transformatie, document re-engineering en transpromo oplossingen bij klanten in de Benelux te brengen”, zegt Jan-Peter Bolhuis, Business Development Manager en mede-oprichter op DTEC Distributing Technologies.

“Met ons bewezen vermogen om de behoeften in kaart te brengen van zowel zakelijke klanten en high-end print-service bureaus, kijken wij ernaar uit om samen met Crawford de Benelux te voorzien van de beste beschikbare producten en oplossingen. We verwachten met Crawford een stabiele, snelle, nauwkeurige en eenvoudig te implementeren producten suite te plaatsen, die onze klanten helpen dát uit hun legacy communicatie te halen dat nodig is voor een optimalisatie van bedrijfsprocessen in iedere bedrijfstak”, concludeert Bolhuis.


“Wij zijn voortdurend onze positie in Europa aan het versterken en deze partnership met DTEC is een goede indicatie dat we in staat zijn om te voldoen aan de specifieke behoeften en eisen van onze Europese klanten, zowel de huidige, als toekomstige”, zegt Stewart Rogers, General Manager voor de Europese Operations voor Crawford Technologies.

“DTEC heeft veel ervaringen in de markt en staat bekend om hun vooruitstrevende houding die hen een onderscheidend vermogen geeft,” voegt Rogers toe.


Over DTEC


DTEC is een salesgedreven organisatie met activiteiten in de print & media-industrie. DTEC biedt toonaangevende technologie-ontwikkelaars een lokale marktpenetratie gericht op een groeiende verkoop en ondersteunende diensten in EMEA (Europa, Midden Oosten en Afrika). Met een focus op persoonlijke en cross-media marketing, marketing collateral management, fotoboek business en print management oplossingen, distribueert DTEC technologieën door haar agencies en resellerkanalen.


Het team heeft meer dan 20 jaar ervaring in relevante sales en support. DTEC verkoopt via agencies rechtstreeks aan de eindgebruikers en werkt nauw samen met de meeste printerleveranciers. DTEC blijft zoeken naar en investeren in nieuwe technologieën die direct bijdragen aan de doelstellingen. DTEC’s multi-getalenteerde teams zorgen voor een lange-termijn commitment naar de markt, de resellerkanalen en partnerships.


Crawford Technologies is een aanvulling op de huidige portfolio van DTEC, waar onder ook: Equitrac, NSI AutoStore, Printable Technologies, Taopix, Mazina, Unibind, Pixedit en eMagCreator. Voor verdere informatie: bezoek de website www.dtecglobal.com.Over Crawford Technologies Inc


Sinds 1995, hebben Crawford Technologies’ bekroonde oplossingen meer dan 700 bedrijven over de hele wereld geholpen de communicatiekosten te verlagen door het leveren van processen waarmee facturen, bankafschriften en andere bedrijfskritische transactionele communicatie voor hun klanten, in de vorm die nodig is en wanneer het nodig is. Onder andere ook alternatieve opmaak van documenten in braille, grote letters, audio en E-tekst voor slechtzienden en visueel gehandicapten.

Met de range van CrawfordTechs’s unieke software producten en diensten, vereenvoudigen, automatiseren en verlagen onze klanten de kosten van het verzorgen van document – onafhankelijk van de huidige, verouderde (legacy) of toekomstige normen in de infrastructuur of van de document output. Voor deze klanten, waaronder vier van de top vijf Amerikaanse banken, vier van de top vijf Amerikaanse verzekeringsmaatschappijen en vier van ’s werelds top vijf grootste autofabrikanten, is het realiseren van kostenreductie van documentprocessen door middel van automatisering, kansen voor besparingen in kritieke communicatie en snel kunnen reageren op veranderingen in regelgeving, beleid, zakelijke behoeften en technische infrastructuur van groot belang.

CrawfordTech’s kwalitatieve software, deskundige ondersteuning en print business kennis helpen klanten om aan de operationele, service, marketing, juridische en compliance-eisen te voldoen. Simpel gezegd, bedrijven kijken naar Crawford Technologies voor een platform-onafhankelijke benadering, de hoogste systeemprestaties en superieure betrouwbaarheid van de output. Bezoek www.crawfordtech.com om meer te weten over CrawfordTech de cliënten, mensen, partners en oplossingen.


Rate this post

Print Friendly