Noordwijk, 28 oktober 2010 – Decos, specialist in document- en informatiebeheeroplossingen, heeft per 1 oktober Jean-Paul Brugmans (46) aangesteld als Senior Account Manager. Hij is binnen deze functie verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van het klantenportfolio van Decos binnen de centrale overheid en nieuwe markten.

Jean-Paul Brugmans beschikt over ruim 20 jaar ervaring. Voor hij in dienst trad bij Decos was hij vijf jaar werkzaam als Senior Account Manager bij MIT Office. De expertise en het netwerk dat hij in deze functie heeft opgebouwd, zal hij benutten om de verdere groei van Decos te ondersteunen. MIT Office is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van documentcreatie en is bovendien partner van Decos. Brugmans startte zijn loopbaan bij Trainingsbureau Twice IT waar hij ruim zeven jaar succesvol heeft bijgedragen aan de commerciële doelstellingen van de onderneming.

“Het was tijd voor een nieuwe uitdaging en bij Decos krijg ik nu de kans om op basis van mijn expertise de innovatieve producten van Decos nog breder in de markt te zetten”, stelt Jean-Paul Brugmans. “Decos is een jong en dynamisch bedrijf met een leidende positie binnen de non-profitsector. Er zijn nog volop mogelijkheden om dit succes verder uit te breiden en het is ontzettend leuk en ben trots, om deel uit te maken van deze ambitieuze en snelgroeiende organisatie.”

Rate this post

Print Friendly