Brakel, 27 oktober 2010 – ICT-Dienstverlener Solipsis uit Brakel heeft per 1 september het team uitgebreid met twee nieuwe medewerkers. Arno Mureau begonnen is begonnen als accountmanager Business Intelligence/Performance Management en Roger Crooy startte als accountmanager New Business bij dochterbedrijf IntraData.

Arno Mureau werkte voorheen onder meer bij Pitney Bowes MapInfo, die hem drie jaar geleden benaderde voor de functie van Partner Manager/Sales Executive. Daarvoor vervulde Arno uiteenlopende sales functies op het gebied van ICT-dienstverlening, ICT-advies en ICT-beheer bij onder andere Capgemini en CMG (nu Logica). Bij Solipsis gaat Arno aan de slag als senior accountmanager Business Intelligence en Performance Management voor de gelijknamige business unit. “Solipsis heeft ervaring met toonaangevende performance management trajecten met gerenommeerde business intelligence tools, zoals Cognos, QlikView en Envisn. Ik zie ernaar uit om met mijn kennis en ervaring het huidige sales team te ondersteunen en me actief in te zetten voor new business.”

Roger Crooy heeft een ruime commercieel werkverleden opgebouwd binnen het HRM-domein, onder andere bij Raet waar hij IntraOffice verkocht onder de naam Raet Dossier Online. Roger is vanaf 1 oktober werkzaam bij de business unit Enterprise Document Management van Solipsis, waar hij het product IntraOffice, de EDM-oplossing van dochterbedrijf IntraData, op de kaart gaat zetten. “De commerciële uitdagingen voor IntraData zijn enorm en voel ik me daarom volledig op mijn plek als accountmanager new business. Sales is mijn vak en kijk ik ernaar uit mijn evaring toe te gaan passen bij IntraData.”

Algemeen Directeur Solipsis, Wim Buitenhuis is verheugd over de uitbreiding. “Om onze goede resultaten te kunnen continueren is het van belang het team regelmatig uit te breiden met enthousiaste en capabele medewerkers. Arno en Roger zijn wat dat betreft een belangrijke aanwinst. Met hun gedegen kennis zullen zij onze huidige en nieuwe klanten optimaal te servicen.”

Rate this post

Print Friendly