Vanaf vandaag is de door Avnet Technology Solutions ontwikkelde DPI ScannenNaarExact software beschikbaar.

De DPI ScannenNaarExact Software automatiseert het proces waarbij de facturen handmatig gecontroleerd, verwerkt en opgeslagen worden. Met deze software is het mogelijk om alle inkomende facturen digitaal te bekijken, te verwerken en te archiveren in het Exact boekhoudpakket.

Het is zelfs mogelijk om met de DPI ScannenNaarExact Software de crediteur, het inkoopnummer en bedragen te vinden en de facturen automatisch te boeken op de juiste grootboekrekeningen.

De DPI ScannenNaarExact Software werkt zowel hardware als software onafhankelijk!

Dit betekent dat het dus niet uitmaakt met welk merk of type document scanner of multifunctional u scant, of met welke capture software u werkt. Daarnaast biedt de DPI ScannenNaarExact Software ook de mogelijkheid om facturen te verwerken die u digitaal aangeleverd krijgt.

“De Exact Software partners kunnen met de DPI ScannenNaarExact Software hun klanten nog beter van dienst zijn, doordat ze kunnen inspelen op de steeds groter wordende vraag naar een oplossing die automatisch alle inkomende facturen digitaal kan verwerken en archiveren”, aldus Jeroen Kant, Account Manager Document Imaging Solutions.

De DPI ScannenNaarExact Software is een certified Exact Add-on!

Voor meer informatie kijkt u op de website www.ScannenNaarExact.nl

Rate this post

Print Friendly