GRONINGEN/KOLHAM.- MultiCopy Groningen Rengerspark heeft de activiteiten overgenomen van Drukkerij Thieme Groningen/PlantijnCasparie. Daarmee is na het faillissement van de Thieme Groep het werk voor de opdrachtgevers van PlantijnCasparie Groningen zeker gesteld.

MultiCopy Groningen Rengerspark is met ruim 40 werknemers de grootste MultiCopy vestiging van Nederland. Ondernemers Daan en Jessy Doedens: “De activiteiten van PlantijnCasparie passen naadloos binnen ons bedrijf. We zijn gewend om voor de meest kritische opdrachtgevers topkwaliteit grafische diensten te bieden.

Continuïteit

MultiCopy Groningen heeft overeenstemming bereikt met de curatoren van Thieme om de activiteiten per direct over te nemen. Ook de huidige directeur van Thieme Groningen, de heer Rolf Freij, zal de overstap maken naar MultiCopy Groningen. Daan Doedens: “We willen zoveel mogelijk continuïteit in onze dienstverlening brengen en volledig voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers.”

MultiCopy | The Communication Company brengt ook nieuwe diensten en services aan de opdrachtgevers van Thieme. Zoals Web-to-Print. Dit is een online grafisch communicatiemanagement oplossing waarmee huisstijlen, communicatiematerialen en drukwerk binnen vaste huisstijlen kan worden beheerd, aangepast en besteld.

Toekomst

MultiCopy Groningen ziet ondanks de algemene zorgen in de grafische bedrijfstak de toekomst positief tegemoet. Jessy Doedens: “We hebben ervaring met fusies en overnames. Zo voegden wij enkele jaren geleden al de grafische activiteiten van DSW toe tot ons bedrijf. Daarmee combineerden wij sociale werkvoorziening aan innovatieve grafische technologie. Dat heeft geleid tot verrassende resultaten voor de opdrachtgevers van DSW. Wat wij nastreven is een win/win situatie. Voor de klanten, de medewerkers en alle betrokkenen.

We willen dat iedereen beter wordt van de samenwerking.”

De activiteiten van Thieme Groningen/PlantijnCasparie worden voortgezet vanuit het moderne advies- en productiecentrum van MultiCopy Groningen Rengerspark aan de Gebroeders Wrightlaan 2, 9615 TN Kolham. Het telefoonnummer is (0598) 39 42 42

Rate this post

Print Friendly