Meerssen, 21 oktober 2010 – I.R.I.S., specialist op het gebied van dossier-, kennis- en relatiemanagement, is wederom door een Noors advocatenkantoor geselecteerd als implementatiepartner van iManage WorkSite 8.5. Haavind vervangt hiermee zijn huidige documentmanagementsysteem en verwacht datakwaliteit te verhogen en interne processen te verbeteren.

Het in Oslo gevestigde Haavind is één van de grootste advocatenkantoren in Noorwegen. Met meer dan 100 advocaten, voorziet het kantoor in alle rechtsgebieden van zakelijk en publiek recht. Afhankelijk van onderwerp of behoefte, stelt Haavind een toegespitst team van advocaten samen voor de relevante rechtsgebieden.

Haavind was op zoek naar een stabiele oplossing om de verschillende document- en e-mailprocessen te versnellen en verbeteren. De kernkwaliteiten waar het nieuwe systeem aan moest voldoen, waren een goed geordend e-mailsysteem, uitgebreide zoekmogelijkheden en een gebruikersvriendelijke kennisbank. Steeds meer Noorse advocatenkantoren maken gebruik van Autonomy iManage WorkSite, dankzij de unieke conceptuele mogelijkheden, het gebruiksgemak en de mogelijkheid van een uitgebreide reeks document- en e-mailmanagementtools op één gemeenschappelijk platform. Barbro H. Johansen is binnen Haavind verantwoordelijk voor de IT: “We hebben met andere advocatenkantoren gesproken en zij bevolen WorkSite ten zeerste aan. I.R.I.S. is bovendien een professionele en klantgerichte implementatiepartner, met een goed begrip van documentmanagement. We vonden het niet nodig andere partijen te spreken!”

“WorkSite 8.5 biedt een complete elektronische database wat betreft klanten en documenten en beschikt over een gebruikersvriendelijke interface. Hiermee kunnen we de klant sneller van dienst zijn, eenvoudiger samenwerken en kennisdelen en efficiënter werken en krijgen we een beter overzicht van elektronische dossiers”, aldus Johansen. “Buiten het feit dat we erg enthousiast zijn over het product, hebben wij een goede relatie met I.R.I.S. Het is een professionele, vriendelijke en bovenal betrouwbare partner, met veel kennis en expertise. Wanneer WorkSite volledig operationeel is, willen we ons zeker verdiepen in andere applicaties en modules die I.R.I.S. te bieden heeft.”

Peter van Dam, Manager Operations bij I.R.I.S. Nordics zegt: “Wij zijn erg tevreden over het feit dat we ook dit prestigieuze Noorse advocatenkantoor aan onze uitgebreide klantenlijst op dit gebied kunnen toevoegen. We zijn er van overtuigd dat Haavind zijn e-mails en documenten veel efficiënter kan beheren dankzij iManage WorkSite 8.5 en zien er naar uit nog directer samen te werken met deze professionele organisatie!”

Rate this post

Print Friendly