s-Hertogenbosch/Tilburg, 20 oktober 2010 – Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement oplossingen, is een samenwerking aangegaan met ACES Direct. Vanaf deze week zullen de stand alone- en multifunctionele printers van Ricoh door ACES Direct aangeboden worden aan hun MKB- en grootzakelijke klanten. Begin oktober is de sales afdeling van ACES Direct voorgelicht over en getraind op Ricoh’s producten en diensten. De reseller zal blijvend ondersteund worden in het verkopen van Ricoh’s productlijn door middel van verschillende marketing programma’s, e-learning en onsite training-mogelijkheden en het gezamenlijk in de markt zetten van sales-incentives.

Ricoh heeft een breed assortiment aan stand alone en netwerk print- en documentoplossingen, die dankzij het zuinige inktgebruik en vele printmogelijkheden graag gebruikt worden in zakelijke omgevingen. De multifunctional’s van Ricoh maken het mogelijk om te printen, kopiëren, faxen en scannen, maar bezitten ook geavanceerde archiveerfuncties en digitale distributiemogelijkheden. Hierdoor zijn deze multifunctionals onmisbaar als onderdeel van een efficiënt werkend document management systeem.

Patrick Janssen, channel marketingmanager bij Ricoh: “Met ACES Direct hebben wij een reseller aangetrokken die beschikt over grote kennis van dit marktsegment. ACES Direct is een zeer enthousiaste reseller, die tijdens de trainingen al liet zien open te staan voor de nieuwste technologische print-mogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze samenwerking een grote stap hebben gezet om met ons IT -distributiekanaal weer een stevige stap te zetten.”

Sven van Boxtel, marketing manager bij ACES Direct: “Met de start van Ricoh als partner binnen ons printing portfolio wil ACES Direct een bredere en nieuwe doelgroep binnen het MKB aanspreken. Het tempo waarmee Ricoh stappen zet in IT-channel biedt daarin veel perspectief. Wij zien in Ricoh een ambitieuze en sterke kennisorganisatie waarbij duurzaam ondernemen en samenwerken al jarenlang de focus heeft. Dit past bij de filosofie en werkwijze van ACES Direct.”

Rate this post

Print Friendly