Hoofddorp/ Eindhoven– 15 oktober 2010 – CIBER Nederland, ICT-dienstverlener, is toegetreden tot het partner program for SAP Competence van Open TextTM Corporation, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen.

Als Services Partner van SAP is CIBER Nederland gespecialiseerd in de implementatie van SAP Software. Toetreding tot het partnerprogramma betekent dat CIBER Nederland SAP Invoice Management by Open Text intensief gaat inzetten om klanten te ondersteunen bij het automatiseren en optimaliseren van hun factureringsprocessen.

In Nederland implementeert CIBER al dertien jaar hoogwaardige ICT-oplossingen en systemen bij klanten binnen verschillende marktsectoren, waaronder (high-tech) industrie, nutsbedrijven, overheid, telecom, media, financiële en zakelijke dienstverlening. Veel van deze bedrijven en instellingen verwerken jaarlijks handmatig enorme hoeveelheden facturen; een klus die veel tijd in beslag neemt. Door de implementatie van SAP Invoice Management kunnen deze factuurverwerkingsprocessen (boeken, controleren, archiveren) worden geautomatiseerd, geoptimaliseerd en vereenvoudigd. Dit levert een flinke tijd- en kostenbesparing op en verbetert de kwaliteit, zodat het risico op zoekgeraakte facturen nihil is.

Machiel Spruit, Service Line Manager SRM bij CIBER: “In de huidige markt staan omzetten en marges flink onder druk. Veel bedrijven dienen hun huidige bedrijfsprocessen te optimaliseren, om zodoende een beter eindresultaat te behalen. SAP Invoice Management van Open Text is een volledige, geautomatiseerde oplossing (OCR en Workflow) die perfect is geïntegreerd met SAP. De oplossing is geschikt voor alle industrieën en organisaties voor wie een betere controle en het verhogen van de efficiëntie bij het verwerken van inkomende facturen, vereisten zijn. We zien het partnership met Open Text vol vertrouwen tegemoet. Op dit moment zijn een aantal medewerkers van CIBER al volop in training bij SAP, zodat zij kennis kunnen vergaren over wat er precies speelt in de markt.”

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux van Open Text: “CIBER Nederland is een erkend SAP Services Partner en heeft veel ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP workflow. Met CIBER Nederland verwelkomen wij een zeer waardevolle implementatiepartner.”

Rate this post

Print Friendly