Belangrijk evenement voor klanten versterkt Océ’s leidende positie op het gebied van continuous-feed productie in kleur

Venlo, 14 oktober 2010 –  Het vierde Océ Home of Color evenement  heeft plaatsgevonden van 21 tot en met 24 september 2010 in de Océ Technology Hub in Poing, Duitsland. In dit tweede jaar bracht het marktgestuurde, alleen met uitnodiging toegankelijk VIP-evenement experts op het gebied van kleurenproductie, trendsettende klanten, opiniemakers en marktinnovatoren samen voor trainingssessies, technologiedemonstraties en high-end netwerktoepassingen.

Océ Home of Color Technology Forum – het brandpunt van samenspraak

“De inkt- en tonertechnologieën van Océ zorgen ervoor dat de overstap van offset naar digitaal printen sneller verloopt en dat biedt veel potentieel en winstmogelijkheden voor digitale printomgevingen”, aldus Sebastian Landesberger, Executive Vice President, Océ Production Printing. “Onze gasten  konden  zich geïnspireerd voelen door de innovatie die de volledige sector en proces-value-chain in de markt voor hoge volumes in kleur bestrijkt. Bovendien konden ze hun voordeel doen met de nieuwste workflowontwikkelingen in snelgroeiende segmenten als premium direct mail, TransPromo, digitale boekproductie en het printen van op het individu afgestemde kranten. Als de nummer 1 op het gebied van continuous-feed productie in kleur liet Océ nieuwe methoden zien om de weg naar de toekomst winstgevend te maken.”

In de gerichte workshops zetten marktexperts uiteen hoe printoplossingen voor de lange termijn het beste kunnen worden geïmplementeerd. Deelnemers konden profiteren van gedegen sessies over het kiezen van de juiste technologie, of het nu gaat om toner of inkjet, inclusief de overstap van offset, de belangrijke rol van substraten, kleurbeheer in high-speed omgevingen voor variabele data en de rendementsverbeteringen door procesoptimalisatie van orderinvoer tot aflevering.

Kleurenworkflow afgestemd op de specifieke gebruiker

Océ staat bekend om zijn unieke, geïntegreerde aanpak van oplossingen voor productie in kleur, waardoor het professioneel printen in kleur in een geheel nieuw daglicht is komen te staan. Océ kleurenworkflows kunnen worden afgestemd op specifieke eisen, waardoor er nieuwe deuren opengaan naar tal van winstgevende, duurzame mogelijkheden om te groeien. Op Océ Home of Color IV zijn deelnemers in gesprek  gegaan met technologie- en bedrijfsdeskundigen, vooraanstaande specialisten op het gebied van nabewerking en vele andere zakelijke belanghebbenden die de digitale printsector vooruit helpen.

Zakelijke toepassingen steeds meer in full color

Full-color digitaal printen heeft over de hele linie de aandacht getrokken. Voor marketeers trekken full-color transactiedocumenten en direct mail meer aandacht en draagt dit bij tot een elegantere en professionelere indruk voor een betaalbare prijs. Voor eindgebruikers kunnen full-color documenten zoals financiële overzichten en marketingaanbiedingen interessant en informatief zijn. Naarmate de overstap op full-color digitaal printen een hogere vlucht neemt, hebben de continuous-feed oplossingen van Océ een plaats in de bovenste regionen verworven als het gaat om oplossingen voor betrouwbare, veelzijdige uitvoer van hoge kwaliteit. Doordat ze een hoge productiviteit in combinatie met lagere lopende kosten leveren, maken de Océ JetStream® familie en het Océ ColorStream® 10000 Flex printsysteem winstgevende productie mogelijk van sterk gepersonaliseerde en klantgerichte communicatievormen.

Het ruimste portfolio aan continuous-feed systemen

De Océ ColorStream 10000 Flex is de snelste op toner gebaseerde en voor kleur geschikte continuous-feed printer in de markt, met 1425 zwart-wit en 168 full-color prints per minuut. Dit uitermate flexibele productiesysteem biedt u alle voordelen van full-color, maar print bovendien zwart-wit voor de prijs en snelheid van zwart-wit. De Océ JetStream inkjetfamilie bestaat uit drie verschillende productlijnen op basis van algemene technologie-onderdelen, zoals de Océ DigiDot® drop-on-demand imagingtechnologie voor inkjet en de SRA MP-controller. De Océ JetStream familie biedt een capaciteit variërend van 500 tot 3030 A4/min in full-color en biedt webbreedten van 20,5 en 30 inch. Bovendien zijn de Océ JetStream systemen uitgerust met MICR voor inkjet. De De Océ VarioStream® 7000/8000 lijn is de meest uitgebreide zwart-wit continuous-feed familie in de gehele sector. Deze lijn biedt tal van snelheden (van 180 tot 1414 A4/min), naast een uitgebreid pakket aan voorzieningen zoals CustomTone, MICR en simplex-, duplex- en triplex-configuraties.

De Océ VarioStream 7100 is Océ’s nieuwste systeem met flash fuseertechniek in het continuous-feed segment voor kleine tot middelgrote volumes. Dit instapmodel printer is ideaal voor zowel intern gebruik als commerciële doeleinden voor kleine tot middelgrote volumes met transactietoepassingen, direct-mail, product-flanking en toepassingen op speciale media, zoals etiketten en visitekaartjes.

Toonaangevend in de wereld van digitale kranten

Tijdens de Océ Home of Color IV werd in een speciaal Newspaper Forum de Océ JetStream technologie gedemonstreerd. Uitgevers kunnen tegenwoordig profiteren van Océ’s unieke rol bij het realiseren van digitale kranten. Printproviders kunnen hun kans grijpen met kleine en middelgrote oplagen, micro-zoning en personalisatie. In krantendruk gespecialiseerde drukkers kunnen nu hun offset productie aanvullen met digitale technologie. Krantendistributeurs kunnen hun logistieke systemen optimaliseren door de productie in hoge mate af te stemmen op de vraag.

De innovatieve, full-color Océ JetStream inkjetfamilie kan uitstekend worden gecombineerd met geïntegreerde nabewerking van toonaangevende partners om te laten zien wat digitale kleurendruk voor de krantenproductie kan betekenen.

Meer informatie over Océ Home of Color kunt u vinden op http://homeofcolor.oce.com/home-of-color.asp.

Rate this post

Print Friendly