’s-Hertogenbosch/Capelle aan den IJssel, 14 oktober 2010 – Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en document management oplossingen en StreamServe, marktleider voor business communication oplossingen voor documentefficiency en customer experience management, zijn een strategische samenwerking aangegaan. Bij het nieuwe partnership wordt de expertise en ervaring van StreamServe op het gebied van document output management gecombineerd met de oplossingen van Ricoh voor document input en document managent.

Door het bundelen van kennis, ervaring, portfolio en diensten maken StreamServe en Ricoh het nu mogelijk één oplossing te bieden die zich uitstrekt over het gehele domein van document-, input- en -outputmanagement. Ricoh neemt de producten en diensten van StreamServe in zijn portfolio op. Hiermee kunnen zij klanten begeleiden bij zowel deeloplossingen als complete oplossingen voor bedrijfskritische processen en bijbehorende documentprocessen op het gebied van output management. Omdat Ricoh en StreamServe complementair zijn in hun producten en diensten, is deze strategische samenwerking een logische stap en een aanvulling op de huidige oplossingen voor het MKB. Het voordeel voor organisaties is dat zij gebruik kunnen maken van één aanspreekpunt voor de verkoop en het advies over complete, efficiënte end-to-end-oplossing die modulair en schaalbaar zijn.

Paul Nanninga, Director Sales bij Ricoh: “Dankzij deze strategische samenwerking met StreamServe is het mogelijk om de zakelijke mogelijkheden, uitdagingen en vraagstukken van onze wederzijdse relaties te vertalen naar één oplossing.

Eric Roubos, Business Development Manager bij Ricoh:”Het voordeel van deze nieuwe samenwerking is een veel betere borging en aansluiting op de bedrijfsstrategie van onze relaties. Tevens draagt deze partnership bij aan de snelle ontwikkeling en vraag in markt naar Managed Document Services. Ik ben dan ook zeer enthousiast over de nieuwe overeenkomst.”

Arjen Wiersma, VP Sales and Services BeNeLux & Southern Europe region: “Met deze partnership kan Ricoh een sterke oplossing bieden aan MKB-ondernemingen én grootzakelijke bedrijven. Bovendien kan StreamServe hiermee zijn bereik en aanwezigheid op de markt uitbreiden bij middelgrote en grote ondernemingen. Omdat onze diensten complementair zijn, zal de samenwerking zeer leerzaam zijn.”

Rate this post

Print Friendly