Capelle a/d IJssel, 12 oktober 2010 – CRV en Miele zijn genomineerd voor de StreamServe Award 2009-2010. Met de award beloont StreamServe het bedrijf dat de mogelijkheden van documentoplossingen voor Customer Communication Management (CCM) het beste benut. In 2009 ging de eer naar PiCompany, die een CCM-applicatie voor assessments van medewerkers heeft ontwikkeld.

De genomineerden van dit jaar hebben in 2009 of 2010 met behulp van de StreamServe-software een oplossing ontwikkeld die het beheer van documenten stroomlijnt en automatiseert. Voor elk van de oplossingen geldt dat innovatief gebruik van de CCM-software voor grote verbeteringen heeft gezorgd binnen de documentbeheersystemen.

CRV is eind 2009 door het vakblad Boerderij uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf in de Agribusiness. Het bedrijf wil door middel van innovaties beter kunnen voorzien in de behoeften van opdrachtgevers en zijn concurrentiepositie verbeteren. De StreamServe-oplossing genereert automatisch tal van documenten met betrekking tot CRV en zijn klanten. In de toekomst zullen ook de bestaande documenten direct kunnen worden aangepast. Daarmee kan CRV onder meer nieuwe informatieproducten zeer snel introduceren in de markt.

Witgoedfabrikant Miele heeft zeer recent een project rond het digitaliseren van facturen en factuurcommunicatie afgerond. Door het elektronisch verzenden van verkoopfacturen speelt de organisatie goed in op duurzaamheid, terwijl de bron-omgevingen gebaseerd op SAP en IBM niet hoefden te worden aangepast. Bovendien is het bedrijf fraudeurs voor door met een digitale handtekening bewijs te leveren van de integriteit en authenticiteit van facturen.

De genomineerden zullen hun applicaties tijdens de StreamServe Klantendag 14 oktober vanaf 15.45 uur presenteren aan een onafhankelijke vakjury.Over StreamServe

StreamServe is wereldwijd leverancier van Enterprise Document Presentment-oplossingen; de standaard voor zakelijke communicatie. De software is eenvoudig te implementeren en te onderhouden en zorgt voor dynamische documentopmaak, document process automation en enterprise output management. Hiermee komt StreamServe tegemoet aan de uitdagingen van het bedrijfsleven voor het produceren en leveren van gepersonaliseerde documenten in elk formaat.

StreamServe’s geavanceerde softwareoplossingen vereenvoudigen het proces van het samenstellen en automatiseren van business communications. Hierdoor zijn bedrijven in staat de waarde en winstgevendheid van hun zakelijke relaties te verhogen. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van bestaande applicaties zoals ERP, CRM en ECM.

Het bedrijf werd opgericht in 1997, heeft zijn hoofdkantoor in Burlington (VS) en beschikt wereldwijd over 14 kantoren. StreamServe bedient meer dan 5.000 klanten in 130 landen, voornamelijk in de financiële dienstverlening, utilities, productie-, distributie-en telecomsector. Nederlandse klanten zijn onder meer Agis Zorgverzekeringen, BMW, Essent, PiCompany, Siemens Financial en TUI Nederland. StreamServe’s strategische partners zijn Adobe Systems, IBM, Infoprint Solutions Company, Lawson en SAP. StreamServe is op de conferentie SAP for Utilities 2009 als enige technologieleverancier beloond met de “SAP Collaboration Fuels Innovation Award”. StreamServe heeft deze award ontvangen vanwege de integratie met SAP-oplossingen voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die tegemoet komen aan de huidige en toekomstige eisen en wensen van de business.

Rate this post

Print Friendly