Almere, 11 oktober 2010 – Vandaag lanceert Neopost, innovator en marktleider op het gebied van innoverende oplossingen voor mail- en documentverwerking, een compleet nieuwe lijn frankeersystemen. De IS-serie is gebruiksvriendelijk, efficiënt, en snel. Het is de ideale tool voor verbeterde kostenbeheersing en optimalisatie van het postproces in een zakelijke omgeving. Al deze nieuwe frankeersystemen zijn voorzien van een LAN-verbinding.

Tegenwoordig realiseren organisaties groei met innovatieve oplossingen die zorgen voor tijdwinst in dagelijkse processen. Een voorbeeld van zo’n oplossing is de professionele IS-frankeermachine. Deze vereenvoudigt het wegen, frankeren en verzenden van alle post. Frankeren met een frankeersysteem levert direct een besparing op: het binnenlandse brievenbustarief is 9% lager dan wanneer postzegels worden gebruikt.

Dankzij een geïntegreerd elektronisch weegplateau wordt het gewicht van enveloppen en pakketten gecontroleerd aan de hand van de actuele TNT verzendtarieven en automatisch voorzien van het juiste frankeerbedrag.

Met differentieel wegen is het mogelijk om een reeks poststukken snel van het juiste frankeertarief te voorzien: leg alle poststukken op het weegplateau en bij het wegnemen van elk stuk wordt automatisch het juiste frankeerbedrag berekend. Met de smartSTART technologie kan altijd direct gefrankeerd worden, zonder onnodige wachttijd. Wanneer een poststuk van het weegplateau wordt weggenomen, start het frankeersysteem automatisch en direct. Met de Mixed Size Feeder kan ongesorteerde post van verschillend formaat en dikte door elkaar heen worden gesloten en gefrankeerd. Het bedieningspaneel is aan de wensen van de gebruiker aangepast. Het duidelijke full colour touchscreen maakt de machine makkelijk te bedienen, zodat zelfs incidentele gebruikers op elk moment aan de slag kunnen. De “postal wizard” en de handige sneltoetsen zorgen voor nog meer tijdwinst.

Door hun Local Area Network (LAN) connectie en de verbinding met Online Services hebben deze nieuwe frankeersystemen meer functionaliteiten en is een dure analoge lijn overbodig. Wijzigen van tarieven, automatische software updates, het laden van frankeertegoed, het downloaden van reclameboodschappen en logo’s worden hierdoor vereenvoudigd. Daarnaast geeft de machine zelf aan wanneer een inktcartridge aan vervanging toe is. Wanneer de gebruiker ook inktmanagement gebruikt, ontvangt hij automatisch en op tijd een nieuwe cartridge. Via Neopost Online Services wordt de oorzaak van mogelijke storingen op afstand geanalyseerd en – indien mogelijk – direct verholpen.

Zien is geloven. Kom naar de Stadiontour!

Tijdens de Stadiontour 2010 zal Neopost de IS-frankeersystemen demonstreren en kan iedere bezoeker zelf het gebruiksgemak van de machines ervaren. De IS-frankeermachines zijn op 13 oktober in Heerenveen, op 14 oktober in Eindhoven en op 15 oktober in Amsterdam te bewonderen. Ga naar www.stadiontour2010.nl

Rate this post

Print Friendly