Tel Aviv, Israel – September ##, 2010 –Top Image Systems, Ltd. (NASDAQ: TISA; TASE: TISA), toonaangevende ECM (Enterprise Content Management) innovator van intelligente document herkenning is een partnerschap met Savès aangegaan. Savès richt zich in Nederland op Business Proces Management (BPM) gerelateerde projecten, waarbij zij de Provincie Zeeland voorziet van een oplossing voor documentverwerking op basis van Top Image Systems (TIS).

De Provincie Zeeland werkte reeds met een deels gedigitaliseerd systeem voor de verwerking van haar documenten. De accuratesse van het verwerkingsproces bleek teleurstellend met aanzienlijke vertragingen en substantiële achterstanden tot gevolg. De Provincie Zeeland heft naar aanleiding daarvan een intensief selectieproces doorlopen naar een nieuwe oplossing die de aandachtsgebieden goed zou moeten opvangen. Daarbij zijn alle toonaangevende producten in de markt meegenomen.

Provincie Zeeland zocht naar een oplossing waarmee 900.000 documenten per jaar kunnen worden afgehandeld, inclusief de extractive van data van zo’n 30.000 facturen. Het te selecteren systeem moet bovendien geïntegreerd worden met het in gebruik zijnde systemen CODA en Corsa, welke voor ERP, factuurverwerking en Workflow worden gebruikt.

TIS en Savès werden geselecteerd als de oplossing die het beste tegemoet komt aan de eisen van de Provincie Zeeland. Het “Unified Content Platform eFLOW” van TIS levert een aantoonbaar betere betrouwbaarheid en accuraatheid terwijl ook het partnerschap met Savès de gewenste kennis en ervaring als ook kennis van de onderliggende bedrijfsprocessen in zich had, welke centraal stonden in dit project. De bewezen naadloze integratie van eFLOW met de bestaande systemen versterkte de zeer positieve indruk van de mogelijkheden. Vanwege de hoge kwaliteitseisen en snelheid is door de Provincie Zeeland gekozen voor Kodak apparatuur.

Adri Boogaard, Project Manager Program e-Overheid bij de Provincie Zeeland, legt uit: “We hebben eFLOW geselecteerd om alle pijnpunten die we tot op heden hebben ervaren met onze huidige OCR-systeem op te lossen en de bedrijfsprocessen binnen de Provincie Zeeland op een innovatieve wijze efficiënter te maken. Tijdens het selectieproces hebben TIS en Savès aangetoond een winnende combinatie van partners te zijn wat, samen met de geavanceerde technologie van eFLOW, de Provincie Zeeland het vertrouwen geeft dat we ook de beoogde resultaten zullen realiseren.”

“Savès wordt in dit segment als partner zeer gewaardeerd omdat wij het totale pakket van Mens, Organisatie, Processen en Systemen verbeteren vanuit de visie dat investeringen in innovatieve oplossingen beter renderen als vanuit het totale bedrijfsproces gewerkt wordt. Wij werken nauw samen met TIS vanwege hun marktkennis en de krachtige technologie. De oplossing die we binnen deze samenwerking bij de Provincie Zeeland momenteel bouwen zal daarom zeker leiden tot een uitstekend resultaat en tegemoet komen aan de verwachtingen en de Provincie Zeeland in staat stelt de voor haar zo significante verbeteringen te bereiken”, aldus mevrouw H. van de Gevel, Project Manager, Savès.

“Wij zijn verheugd dat we, zij aan zij met Savès, door de Provincie Zeeland gekozen zijn als de winnende oplossing”, zegt Omri Gelb, Executive Vice President bij TIS, “de combinatie van ervaring die elke partij aan de samenwerking toevoegt is van onschatbare waarde en met de leidende technologie van eFLOW stelt dit partnerschap de Provincie Zeeland in staat de centrale scanning en uitgebreide postkamer functionaliteit met succes te implementeren.

Over de Provincie Zeeland

De Provincie Zeeland is als regionale overheid ondermeer verantwoordelijk voor natuur en milieu, het onderhoud aan wegen en kanalen en de toewijzing van subsidies aan lokale instellingen op het gebied van kunst, cultuur, natuur en sport. De kernactiviteiten van de Provincie Zeeland zijn van directe invloed op de burgers en bedrijven in Zeeland.

Provinciale milieu en infrastructurele planning en de constructie van woongebieden en industriegebieden zijn slechts enkele voorbeelden van de provinciale politiek welke een hoge belangstelling geniet van de inwoners omdat het hun dagelijkse leven beïnvloed.

Verbeteringen door e-Overheid: De provincie wil door de ontwikkeling van de elektronische overheid (e-overheid) de relaties en interacties met de burgers, bedrijven en instituten verbeteren. Zij moeten op een comfortabele manier toegang krijgen tot transparante en goedkope manieren van interactie met de producten en diensten van de Provincie Zeeland op een 24/7 basis.

Kijk voor meer informatie op: http://www.zeeland.nl

Over Savès

Savès richt zich op Business Process Management (BPM) en de optimalisatie van inkomende documentstromen. Door de toepassing van het BCI2 concept worden hands off processen geïmplementeerd worden meer kostenbesparingen gerealiseerd. Om deze doelstellingen te bereiken is Savès de samenwerking aangegaan met sterke partners, waaronder TIS, inubit en Kodak waarmee eerste klas hoogwaardige oplossingen worden geleverd. Binnen de Provincie Zeeland is gekozen voor Kodak scanapparatuur.

Behalve de verstrekkende kennis van Bedrijf Communicatie, Integratie & Inspiratie (BCI2), herkenningsoftware en Work Flow Management beschikt Savès over een brede ervaring als het gaat om de vertaling van bedrijfsprocessen naar specifieke verbeteringen in het informatieproces. Savès bereikt deze verbeteringen door zich bij een project te richten op de componenten van elk project: Mensen, Organisatie, Processen en Systemen. Savès gaat daarbij uit van een breed kader, waarbij de centrale focus ligt op het totale bedrijfsproces. Savès geeft informatie meer waarde door elementen als snelheid, effectieve output en inhoud.

Savès combineert visie met ervaring ten aanzien van onderwerpen als business consultancy, documentherkenning, Business Process Management en Cloudi ‘cloud’-toepassingen.Voor meer informatie: www.saves.nl

Over Top Image Systems

TIS is een marktleider van innovatieve enterprise oplossingen waarmee inhoud van documenten (content) al direct bij binnenkomst vanuit vele bronnen (kanalen) gemanaged en gevalideerd wordt. Ongeacht van mobiele, elektronische, papier of andere bronnen, de oplossingen van TIS leveren de content af in de applicaties waar bedrijven van afhankelijk zijn. Het ‘eFLOW Unified Content Platform’ van TIS is een breed geaccepteerd platform voor meerdere oplossingen binnen uw bedrijf. TIS levert dit platform in meer dan 40 landen via een ‘multi-tier’ netwerk van distributeurs, System Integrators, value-added resellers en strategische partners.

Meer informatie vindt u op www.TopImageSystems.com.

Rate this post

Print Friendly