Badhoevedorp, 7 oktober 2010 – Konica Minolta Business Solutions Nederland introduceert de bizhub 20 en 20P; een zwart-wit A4 multifunctional en een printer. Beide systemen blinken uit in hoge afdruksnelheid en gemak. Het zijn compacte apparaten, die flexibiliteit en vertrouwelijkheid bieden, doordat ze op ieders bureau passen. De bizhub 20 combineert zwart-wit printen, kopiëren, faxen en kleurenscannen voor individueel gebruik. De bizhub 20P biedt als specifieke zwart-wit printer vooral uitkomst aan kleine afdelingen en werkgroepen.

Met hun afdruksnelheid van dertig pagina’s per minuut en nagenoeg directe beschikbaarheid (in 8,5 seconden verschijnt de eerste print) leveren deze kleine bizhubs grootse prestaties.

“Door hun compacte formaat en geringe gewicht zijn deze nieuwe bizhubs bijzonder praktisch voor op het bureau. Zijn bieden individuele gebruikers naast het gemak van printen binnen handbereik, vooral ook privacy bij het verwerken van vertrouwelijke documenten. Bovendien integreren deze systemen makkelijk en naadloos in bestaande printernetwerken”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager van Konica Minolta.

Terwijl de bizhub 20P een betrouwbare en efficiënte oplossing voor snel en flexibel zwart-wit printen biedt, neemt de bizhub 20 bovendien alle kopieer, fax- en scanopdrachten voor zijn rekening. Hij scant in kleur en zwart-wit naar e-mail, FTP, SMB en USB. Gebruikersauthentificatie maakt het eenvoudig de algemene toegang tot bepaalde functies, zoals PC-print, USB-direct print, kopiëren, faxen of scannen, te beperken en alleen door ingeven van een persoonlijk wachtwoord vrij te geven.

Verdere highlights:

· Afdruksnelheid van 30 pagina’s per minuut.

· 300 vel standaard papiercapaciteit.

· Maximale papiercapaciteit van 800 vel (bizhub 20P) en 500 vel (bizhub 20).

· Standaard dubbelzijdige automatische documententoevoer (bizhub 20).

· 1.200 x 1.200 dpi afdrukresolutie.

· Laag energieverbruik (onder andere door power save mode).

· Laag geluidsniveau.

Rate this post

Print Friendly