Purmerend – 5 oktober 2010 – RaamProducts, specialist op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) oplossingen, biedt nu Live Forms van frevvo aan op de Europese markt. Het Live Forms platform maakt het bouwen van dynamische webformulieren en workflows snel, eenvoudig en betaalbaar. Gebruikers zien in vergelijking met handmatig ingevulde formulieren, binnen drie maanden return on investment en een productiviteit die twintig keer zo hoog ligt. Bovendien kan frevvo Live Forms naadloos worden geïntegreerd met PaperVision® Enterprise van Digitech Systems.

Tegenwoordig moeten er steeds meer formulieren worden ingevuld. Een lastige, tijdrovende klus die daarom vaak wordt uitgesteld. Met de introductie van frevvo Live Forms biedt RaamProducts bedrijven de mogelijkheid om klanten formulieren online te laten invullen, wat zowel bedrijven als de klant veel tijd en geld scheelt. Live Forms van frevvo is een onafhankelijk platform dat beschikbaar is in gehoste en in-house versies. Het platform is eenvoudig te installeren en te gebruiken en werkt met bestaande IT-systemen en data van een bedrijf, ongeacht of deze op Microsoft zijn gebaseerd. Met de aanschaf van een goedkope licentie of een lage maandelijkse bijdrage kunnen bedrijven frevvo Live Forms inzetten voor zowel applicaties op het intranet als het extranet.

Één van de sterkte punten van frevvo is de integratie met bijvorbeeld ERP, CRM en HRM-applicaties en databasesystement. Daarbij kan frevvo Live Forms uitstekend worden geïntegreerd met elk bestaand digitaal archief, waaronder PaperVision® Enterprise aangeboden door RaamProducts. De integratie met een digitaal archief biedt een aantal belangrijke voordelen:

· Webformulieren zijn overal en altijd toegankelijk;

· Geen zoekgeraakte webformulieren;

· Geen archiefruimte en kosten voor orders;

· Minder tijdrovende handelingen voor de medewerkers.

Lion Tokkie, directeur van RaamProducts: “Nu RaamProducts is aangesteld als Europees distributeur, merken wij dat er ook in Europa veel belangstelling is voor deze hosted applicatie. De lancering hier van frevvo is dus een zeer welkome uitbreiding voor ons portfolio. De kracht van Live Forms van frevvo is de mogelijkheid om zonder programmeerkennis van software, dynamische webformulieren te kunnen bouwen.

De inzet van frevvo biedt bedrijven een efficiënte mogelijkheid waardoor zij geld en tijd kunnen besparen en bovendien het aantal onnodige fouten kunnen beperken.”

Over RaamProducts

RaamProducts – The Enterprise Content Management Company- is een organisatie die gespecialiseerd is in alle facetten van Enterprise Content Management (ECM). Omdat de hoeveelheid documenten ongeremd groeit, hebben ondernemingen moeite deze informatie te beheren. RaamProducts maakt het voor elk type bedrijf mogelijk dit op een effectieve en beveiligde manier te managen. Daarbij is het opslaan van elk soort bedrijfsinformatie zoals papieren documenten, elektronische bestanden, e-mail berichten en print output onderdeel van de oplossing. Dankzij het verlagen van de kosten van ECM biedt RaamProducts het voordeel dat ECM van een kostenpost tot een generator van substantiële besparingen wordt en daardoor een key-factor binnen elke goed gemanagede onderneming.

RaamProducts is gespecialiseerd in alle facetten van Enterprise Content Management en de authorized independent distributeur van DIGITECH Systems. Dit geeft de mogelijkheid om het unieke SaaS-product ImageSilo® te gebruiken of de in-huis productsuite PaperVision®Enterprise. Via haar resellernetwerk biedt RaamProducts bedrijven verlaging van content management kosten, verhoogde security, compliance en verbeterde efficiency van bedrijfsprocessen. Meer informatie: http://www.raamproducts.com

Rate this post

Print Friendly